به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پوآچا (به ترکی استانبولی Pogača) نوعی پیراشکی است که در انواع مختلفی پخته و خورده میشود و در اتریش نیز pogatschen خوانده میشود. گاهی داغ به عنوان پیشغذا و به جای نان سرو میشود. پوآچای داغ با پنیر فتا یک غذای مخصوص خوشمزه در ترکیه و بلغارستان است. این نوع نان، پوآچا جیبى (Cepli Pogača) است که از سه لایه تشکیل شده و در ترکیه طرفداران زیادى دارد، با مارمالاد، نوتلا و پوره سیب زمینى وژامبون و…سرو مى شود.
طرز تهیه این نان بسیار راحته و در عین حال یک نان نرم و لطیف و خوشمزه است.
بیشتر بخوانید
شیر ولرم دو لیوان
آب ولرم یک لیوان
روغن زیتون یک لیوان
نمک یک ق غ
شکر دو ق غ
خمیر مایه فوری یک ونیم ق غ
تخم مرغ یک عدد برای داخل خمیر یکی هم برای اندود کردن روی خمیر آرد تا جایی که خمیر بدست نچسبد.
برای روی پواچا یک زرده و یک ق روغن زیتون و یک ق زعفران دم شده.
اول شیر و اب ولرم رو داخل ظرف ریخته و خمیر مایه وشکر رو اضافه کرده صبر میکنیم تا خمیر مایه عمل کنه بعد روغن زیتون نمک و تخم مرغ رو اضافه کرده مخلوط میکنیم بعد آرد رو تا جایی که به دست نچسبه اضافه میکنیم روی خمیر رو میپوشانیم و استراحت میدهیم حدود نیم یا چهل و پنج دقیقه بعد به چونههای مساوی تقسیم کروه هر چونه رو لوله کرده و از هر دو طرف به داخل میپیچیم داخل سینی فر که کاغذ روغنی داره میگذاریم و روشو با مخلوط زرده و روغن مایع و زعفران و کنجد اندود میکنیم.
در طبقه وسط فر با دمای صدو هفتادو پنج درجه بیست دقیقه زیرش پنج دقیقه روشو میپزیم یک پواچای نرم بدست میاد بعد از پخته شدن برش زده وبا جعفری پنیر و گردو نوش جان کنیم... چایی هم چایی برگ خشک شده میوه به هست که برای باز شدن گرفتگی رگها نوش جان میکنن.من به خاطر پرفایده بودن زنجبیل و زردچوبه هم به مواد اضافه کردم.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/