به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه چیز کیک طبقهای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱ پیمانه
شکر نصف پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
آب جوش نصف پیمانه
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا میکنیم، شروع میکنیم سفیده رو با همزن میزنیم و به مرور نصفی از شکر روکم کم اضافه میکنیم تا کاملا فرم بگیره و از ظرف نریزه، زرده و وانیل و بقیه شکر رو هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه، پودر کاکائو رو داخل روغن حل میکنیم و به مواد اضافه میکنیم، آب جوش هم اضافه کرده و سریع هم میزنیم، آرد و بکینگ پودر رو چند بارالک کرده و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم، سفیده هم در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم در حد مخلوط شدن کافیه، قالب رو چرب و آردپاشی کنید یا کاغذ روغنی بندازید، مواد کیک رو داخل قالب ریخته، داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میزاریم حدود نیم ساعت (این زمان تقریبیه برای فرهای مختلف) کیک که پخت میزاریم کاملا خنک بشه و بعد برش میزنیم دو یا سه قسمت بستگی به پف کیک داره و میزاریم کنار تا مواد پنیری رو آماده میکنیم.
مواد پنیری:
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر قند نصف پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
شیر نصف پیمانه
پودر نسکافه در صورت تمایل ۱ قاشق مربا خوری
اول پودر ژلاتین رو روی شیر میپاشیم و میزاریم رو بخار کتری تا کاملا شفاف بشه، پنیر رو کمی با همزن میزنیم تا باز بشه، خامه و پودر قند رو اضافه کرده و هم میزنیم تا کرم یکدستی داشته باشیم، ژلاتین خنک شده و پودر نسکافه هم اضافه میکنیم و هم میزنیم، غلظت مایع پنیری باید مثل ماست هم زده باشه برای این مدل چیز کیک، قالب کمربندی رو میاریم یک لایه کیک میزاریم و بعد مواد پنیری روش میریزیم دوباره یک لایه کیک و به همین ترتیب میتونید دو یا سه لایه داشته باشید، داخل یخچال میزاریم حدود دو سه ساعت، بعد از این زمان با چاقو دور تا دور چیز کیک رو جدا کرده و از قالب خارج کنید.
منظور از پیمانه لیوان دسته دار هست.
میتونید از ۲۰۰ گرم خامه قنادی هم استفاده کنید که در این صورت پودر قند رو حذف کنید.
سایز قالب بین ۱۵ تا ۱۸ سانت باشه.
منبع: gol poone
انتهای پیام/