در این مطلب قصد داریم روش تهیه خورشت بامیه عربی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خورشت بامیه عربی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت گوسفندی ٣٠٠ گرم

بامیه ٢٠٠ گرم

تمر هندی ١/٤ از یک بسته تمبر هندی

رب گوجه ١/٥ قاشق غذاخوری

سیر ١ حبه

نمک فلفل زردچوبه و زیره به میزان لازم

پیاز ١ عدد


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

طبق روال همیشگی خورشت‌ها ابتدا پیاز هارا خرد کرده و بعد از سبک شدن بهش گوشت و ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم تا گوشت با پیاز سرخ بشه و عطر ادویه‌ها بلند بشه بعد بهش رب گوجه اضافه کرده و بعد از سرخ شدن مقدار کمی آب میریزیم و اجازه میدیم که گوشت با شعله ملایم کاملا پخته بشه و بعد از اون بامیه‌ها را هم جدا سرخ می‌کنیم و می‌زاریم کنار بعد از پخت کامل گوشت که مقدار آب آن کم شده بهش بامیه‌های سرخ شده و آب تمر هندی که با آبجوش عصاره گیری شده به خورشت اضافه و نمک و سیر را هم اضافه میکنیم و میزاریم خورشت جا بیفته.

منبع:ashpazi_khebreha
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.