به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، سعید هژبری مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان با اشاره به مشارکت بالای خیرین در مدرسهسازی در این استان گفت: در حال حاضر با تلاش خیران ۷۴۶ کلاس درس در استان سمنان در دست ساخت است.
او به اجرای پرزوژههای متعدد در این استان اشاره و افزود: ۱۰۰ طرح عمرانی در نقاط مختلف استان از سوی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان در دست اجرا است.
سعید هژبری بر لزوم برنامهریزی برای استفاده بیشتر از ظرفیت خیرین استان تاکید و بیان کرد: حمایت مسئولان ارشد استان در جلب نظر خیّران و اقشار مردم برای ساخت مدارس در استان بسیار مهم و کلیدی است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان ادامه داد: توسعه و تجهیز مدارس در شهرستانها فاقد اداره است که این موضوع مزایا و معایب خاص خود را دارد.
او در ادامه ابراز داشت:در سالهای گذشته کمبود نیروی انسانی یکی از چالشهای اساسی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان بوده است لذا انتظار میرود به انحاء مختلف برای رفع این دغدغه اقدام شود.
هژبری با بیان اینکه تنها در سال گذشته ۱۱ نفر معادل ۱۸ درصد از کارکنان اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان بازنشست شدند افزود: کمبود نیروی انسانی مشکلاتی فراوانی در انجام مسئولیتهای واگذار شده ایجاد کرد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنا اضافه کرد: اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان باوجود مشکل کمبود نیروی انسانی، اما در جشنواره شهید رجایی به عنوان یکی از دستگاههای برتر استان معرفی شد.
او با بیان اینکه ۵۷ درصد مدارس استان تخریبی و یا نیازمند مقاومسازی هستند گفت: ۲۷ درصد مدارس استان تخریبی و ۳۰ درصد از آن نیازمند مقاوم سازی است که با جلب نظر خیران میتوان برای ساخت و بازسازی این مدارس اقدام کرد.
سعید هژبری از افزایش اعتبارات این اداره کل در چند سال اخیر خبر داد و افزود: در سال ۹۶ اعتبار اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان ۴۲۰ میلیارد ریال بود که این رقم در سال ۹۸ به یک هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال افزایش یافت.
فاطمه منصوری معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان نیز گفت: ساخت مدارس جدید در استان نیازمند مساعدت ویژه خیّران و عزم همگانی آحاد جامعه و مسئولان است.
او افزود: حضور خیّران برای ساخت مدرسه در استان سمنان قابل ستایش است و این رویه مثبت برای برچیدن شدن تمامی مدارس تخریبی و فرسوده ادامه یابد.
فاطمه منصوری ابراز کرد: وجود مدارس فرسوده از دغدغههای مسئولان ارشد استان است که با تلاش دولت و خیران باید این نقص مهم از نظام آموزشی برچیده شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان تصریح کرد: اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان از الگویهای موفق جذب خیّر برای دیگر دستگاههای اجرایی است و در سالهای گذشته بسیاری از مدیران با الگوبرداری، از ظرفیت خیّران به نحو شایستهای استفاده کردند.
او در ادامه بیان کرد: استانداری سمنان در قالبهای مختلف برای ترویج فرهنگ مدرسه سازی آمادگی دارد و معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان نیز برای نهادینه کردن این فرهنگ با تمام توان تلاش خواهد کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان در پایان افزود: رفع چالش نیروی انسانی در اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان در سطح ملی و استانی پیگیری خواهد شد.
انتهای پیام / م