در این مطلب قصد داریم روش تهیه بستنی سنتی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  بستنی سنتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید


مواد لازم:
شکر ۱ لیوان و ۱/۳ لیوان
ثعلب ۱ ق چ
شیر پرچرب ۴ لیوان
گلاب ۴ ق غ
وانیل ۱ قطره


طرز تهیه:
اول اینکه اصلا مواد و کم و زیاد نمیریزیم، چون مثلا اگه شکر رو زیادتر بریزیم بستنی نمیبنده. پس همه‌ی مواد رو دقیق میریزیم.
شکر و ثعلب رو خوب با هم مخلوط میکنیم و میزاریم کنار.

شیر رو میریزیم تو قابلمه و میزاریم روی حرارت و تا به نقطه‌ی جوش برسه، حالا مخلوط شکر و ثعلب رو قاشق قاشق میریزیم و با همزن دستی هم میزنیم. اصلا نباید یکجا بریزیم مخلوط شکر رو. چون اگه یکدفعه بریزیم گوله گوله میشه و دیگه نمیشه گوله‌ها رو باز کرد. پس با حوصله قاشق قاشق میریزیم و هم میزنیم. بعد از اینکه همه‌ی مواد با هم مخلوط شد و دیدیم شیر شروع کرد به جوشیدن، حرارت و خاموش میکنیم و مواد و میریزیم توی یه کاسه‌ی استیل.

حالا گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم و روش سلفون میکشیم و میزاریم تا سرد بشه. سلفون میکشیم تا روش نبنده.

وقتی دیدیم یکم سرد شد میزاریم یخچال تا کاملا سرد بشه.

وقتی کاملا سرد شد میزاریم فریزر. ۱ ساعت تا ۴۰ دقیقه تو فریزر میمونه تا دورش یخ بزنه.

بعد از فریزر در میاریم و با همزن دستی هم میزنیم.

بعد دوباره روش سلفون میکشیم و میزاریم فریزر. باید هر نیم ساعت یا ۱ ساعت در بیاریم هم بزنیم تا یخ نزنه. تقریبا ۷، ۸ بار باید این کارو تکرار کنیم تا مرکز بستنی شروع کنه به بستن. این قسمت خیلی مهمه برای بستن بستنی. پس برای درست کردن بستنی باید از صبح شروع کنیم که با حوصله درست کنیم.

وقتی دیدیم بستنی کاملا بسته با همزن برقی هم میزنیم تا یکدست بشه.

حالا اگه دوس داشتیم مواد و به ۲ قسمت تقسیم میکنیم و زعفران دم کرده‌ی غلیظ میزنیم. یا دوس داشتیم پودر کاکائو میزنیم تا کاکائویی بشه.

بعد شب تا صبح میزاریم فریزر تا کاملا ببنده

منبع: ashpazi life home

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.