به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان ژاپنی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم Tangzhong:
( Tangzhong مواد اولیه که باعث پفکی شدن نان میشود)
شیر پرچرب یک دوم پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه +یک قاشق غذاخوری
مخمر۳ قاشق غذاخوری سرخالی
آرد دو و یک دوم پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
کره نرم ۱ قاشق غذاخوری برای تهیه tangzhong -روشی که در تهیه انواع نانهای ژاپنی استفاده و باعث پفکی شدن نان میشود- یک چهارم پیمانه شیر و یک قاشق غذاخوری آرد سفید را روی حرارت قرار دهید تا بصورت پودینگ شود و یکجا جمع شود. (این مقدار شیر و آرد برای پودینگ جدا از اون چیزیه که تو دستور هست) بذارید تا خنک شود -برای رومال:تخم مرغ کامل ۱ عدد
خامه صبحانه یا شیر ۱ قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
نصف پیمانه مابقی شیر که ولرم هست و شکر و مخمر را با هم مخلوط کرده و با در بسته ۵ دقیقه اجازه دهید تا عمل آید.
آرد و نمک و شکر را مخلوط کنید. تخم مرغ و مخمر عمل آمده و tangzhong (همون پودینگ) را اضافه کنید؛ و با قاشق چوبی به هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس با دست یا درجه کند استند میکسر ۵ دقیقه ورز دهید. کره را اضافه کرده و مجدد ۱۰ دقیقه ورز دهید.
خمیر خشک است باید با ورز دادن تمام مواد به خورد هم بروند در این زمان کره را نیز اضافه کرده تا خمیر لطیفی بدست بیاوریم. خمیر را درون ظرفی که کمی چرب شده قرار داده، سلفون و پارچه میکشیم اجازه میدهیم تا حجم آن دو برابر شود من تو فر خاموش شده گذاشتم. پس از آن پف خمیر را میگیریم. چونه گیری کنید چونههای ۳۰ گرمی رو تو قالب کنار هم گذاشتم بعد یه مقدار از خمیرو با وردنه روی سطح آردپاشی شده پهن کرده برش میزنیم و از کرمفیل روی خمیر میزنیم و رول میکنیم. درون قالب میذاریم. مجدد نیم ساعت اجازه میدهیم تا خمیر حجیم شود سپس رومال زده و درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. این نان بسیار لطیف و بافت پنبهای داره.
حتما داخل فر یه ظرف آب گرم قرار دهید.
منبع: ashpazi page
انتهای پیام/
ماشالله به غیرتت