در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
پایان امپراطوری ربع سکه ضرب ۸۶ با عرضه سکههای ضرب ۱۴۰۳
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پاکوره را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد نخود:نصف پیمانه
آرد گندم یا همون آرد نول:نصف پیمانه
پودر خمیر فوری:یک قاشق غذا خوری
زردچوبه:یک مربا خوری
تخم گشنیز نیم کوب:یک قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم، اما من از عصاره مرغ و نصف چایخوری نمک استفاده کردم
فلفل سیاه یا قرمز:یک مربا خوری
فلفل قلمی تند هرچی بیشتر بهتر
پیاز یک عدد متوسط
سبزی تازه شامل تره جعفری گشنیز کمی شوید خشک اندازه یک پیمانه، ولی باز بستگی به خودتون داره چقدر بریزید.
آب حدود یک لیوان و نصف لیوان دیگه اگه بخایین با عصاره مرغ مخلوط کنید شل بودن خمیر بستگی به خودتون داره توی فیلم به غلظت مواد دقت کنید.
بعد یک ساعت استراحت خمیر سبزی جات اضافه کنید.
منبع: ashpazie_emrozi
انتهای پیام/