به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: موضوع واگذاری کیش به چینیها ساخته ذهن متعصب، کینهتوزانه و از سر بیسوادی اپوزیسیون مزدور آمریکا جهت توقف قرارداد ایران و چین است.
وی تصریح کرد: خوشبختانه متون انگلیسی و فارسی این موافقتنامه در سایتها منتشر و برای پرسشگران خیرخواه و باسواد کشور قابل بررسی است.
این نماینده مجلس یادآور شد: به شدت به دنبال بررسی دقیق و همه جانبه قرارداد ایران و چین توسط مجلس و کارشناسان هستم، اما مخالف هجمه هیجانی، از سر بیاطلاعی و بدون دانش به آن هستم.
قاضیزاده هاشمی خاطرنشان کرد: قطعی است که قرارداد ایران و چین ظرفیت بسیار مناسبی برای توسعه و بهبود تجارت خارجی ایران است؛ باقی ابهامات، طبیعی و قابل رفع هستند.
وی با اشاره به مذاکرات میان ایران و چین طی ۲.۵ سال گذشته گفت: هنوز این قرارداد از سوی هیچ کدام از دو دولت قطعی نشده است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمونه این موافقتنامه، موافقتنامه جلوگیری از اخذ عوارض مضاعف میان ایران و هند بود که هفته گذشته در صحن علنی مجلس بررسی و مقرر شد دو کشور میزان عوارض دریافتی را کمتر کنند.
بیشتر بخوانید
ماجرای واگذاری جزیره کیش به چینیها
انتهای پیام/
آیا تا کیش و قشم و چابهار جز سواحل چین است که ما کاری به ماهیگیران چین نداریم اگر اسم این اعطای حق بهره بهره برداری به چین نیست چه جناب وزیر خارج دکتر ظریف
اگرچه اون رو هم سالهاست تقدیمتون کردیم ولی راضی نیستید
چنان عذابی را باید انتظار بکشید تا تاوان جانهای فدا شده شود
تعجب مردم اینجاست که چرا دولت با مردم شفاف نیست ؟؟؟!!
در ماجرای fatf از رییس جمهور گرفته ، تا وزیر خارجه و نمایندگان طیف اعتدال و علی مطهری و لاریجانی از حسن شفافیت و مزایای بسیار زیاد آن می گفتند
نمی دونم چطور به این زودی آن همه سود و مزیت شفافیت فراموش کرده اند و در نهایت ابهام و پنهانکاری با چین قرارداد بستن ؟؟؟
آمریکا چه از مفاد قرارداد اطلاع داشته باشد چه نداشته باشد آن شرکت را به بهانه اینکه با ایران قرارداد بسته تحریم می کند
پس بهتر است از این شگردهای فوق قدیمی برای انحراف اذهان و فرار از شفافیت استفاده نکنند و اگر ماجرای وطنفروشی نیست متن قرارداد را شفاف در اختیار مردم بگذارند
نه مانند نمایندگان قبل فقط شفافیت برای fatfرا ضروری و لازم بدانند و در مورد رای خو کاملا به ابهام و عدم شفافیت معتقد باشند