به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علی الهیار ترکمن معاون برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش در برنامه تلویزیونی پرسشگر درباره تاثیر مجلس جدید بر مسائل آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مسائل آموزش و پرورش از توالی منطقی تشکیل شده است، اظهار کرد: با یک نگاه جامع مجموعه مجلس و دولت میتوانند برنامه مدونی برای حل مشکلات آموزش و پرورش داشته باشند.
او با اشاره به اینکه کمیسیون آموزش اگر مسائل آموزش و پرورش را شناسایی کند قطعا در ادامه راه خودش موفق خواهد بود، گفت: دولت به زودی کار تدوین و تصویب بودجه را آغاز میکند که ویژگیهای خاصی دارد از جمله اینکه باید در راستای گام دوم انقلاب باشد، اولین بودجه قرن جدید است، اولین تجربه مجلس یازدهم در تصویب بودجه محسوب میشود و آخرین بودجهای است که دولت دوازدهم به مجلس ارائه میکند همچنین در مسیر برنامه هفتم توسعه داریم.
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش افزود: برنامه هفتم، آخرین برنامه توسعه در سند چشم انداز تا سال ۱۴۰۴ است و باید تمام ظرفیتهای اجرایی کشور به کار گرفته شود تا بتوانیم اهداف حداکثری سند چشم انداز ۱۴۰۴ را محقق کنیم.
الهیار ترکمن به سیاستهای کلی جذب نیرو هم اشاره کرد و گفت: از به هم ریختگی رنج میبریم مجلس یک نگاه به این موضوع دارد و دولت هم نگاهی دیگری دارد باید برنامه ریزی شود تا از نیروی انسانی با کیفیت استفاده کنیم که از مجاری دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی جذب میشوند و در عین حال که از نیروهای تمام وقت استفاده میکنیم از نیروهای پاره وقت هم استفاده کنیم.
او با بیان اینکه جذب نیرو بدون نگاه به تقویم آموزشی و برنامه درسی امکان پذیر نیست، تاکید کرد: در شرایط فعلی ۱۲ هزار و ۹۰۰ ساعت طی ۱۲ سال به دانش آموزان درس میدهیم در حالی که متوسط آن در دنیا ۸ هزار ساعت است.
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش ادامه داد: برای آنکه به آموزشهای در تراز سند تحول برسیم باید تعادلی برقرار کنیم و نیاز به اصلاحاتی است.
الهیارترکمن با تاکید بر اینکه آماده تعامل با مجلس هستیم، گفت: زمینههای تعامل هم باید فراهم باشد و هر زمان مجلس دستور بدهد و آمادگی داشته باشد ما آمادگی داریم که با پیشنهاد مشخص در جلسه شرکت کنیم.
انتهای پیام/