در این مطلب قصد داریم روش تهیه خوراک مرغ با سس قارچ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خوراک مرغ با سس قارچ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

سینه مرغ: ۲ عدد
آرد: یک سوم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه تازه (پودرشده): به مقدار لازم
روغن زیتون: ۲ ق س
قارچ (خردشده): ۳۰۰ گرم
سیر (ریز خردشده): ۲ حبه
کره: ۲ ق س
آب مرغ: یک و یک چهارم پیمانه + یک ق س
پودر آویشن: یک دوم ق چ
ارگانوی خشک: یک دوم ق چ
نشاسته ذرت: دو و یک دوم ق چ
پنیر پارمزان (رنده شده): یک سوم پیمانه
خامه پرچرب: یک چهارم پیمانه
برگ جعفری تازه (خردشده): ۲ ق س


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

۱. سینه‌های مرغ را از درازا به دو نیم برش دهید. آرد، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. برش‌های مرغ را ابتدا کاملا به مخلوط آرد آغشته کنید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند و سپس کنار بگذارید.

۲. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و قارچ و سیر را در آن (حدود ۳ دقیقه) تفت دهید تا قارچ نرم شود.

۳. یک و یک چهارم پیمانه آب مرغ را در ظرفی که مرغ را تفت دادید بریزید. مخلوط قارچ و سیر را اضافه کنید. آویشن و ارگانو را اضافه کنید. پس از به جوش آمدن آب مرغ حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود ۴ الی ۵ دقیقه به آرامی بپزد و حجم مواد نصف شود.

۴. یک قاشق سوپ خوری آب مرغ باقیمانده را با نشاسته ذرت مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. مرتب مواد را هم بزنید. پنیر پارمزان و خامه را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید. مرغ را اضافه کرده و سرو کنید. برای تزیین از برگ جعفری تازه خرد شده استفاده کنید.

منبع: ماهنامه سفره ایرانی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۰ ۲۹ تير ۱۳۹۹
ببخشید ارگانوچی هست وکجا تهیه میشه؟!!!