در این مطلب قصد داریم روش تهیه مرغ بریان معطر را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مرغ بریان معطر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

مرغ تازه (درسته): ۱ عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
ارگانوی خشک: به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
سیر (له شده): ۲ حبه
آویشن: به مقدار لازم
پاپریکا: ۲ ق چ


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

۱. مرغ را شسته و خشک کنید. روغن مایع، ارگانو، فلفل قرمز، نمک، فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا و سیر له شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

۲. این مخلوط را روی مرغ بمالید و ترجیحا تمام طول شب در یخچال قرار دهید. پس از گذشت این زمان مرغ را در فویل بپیچید و حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گردا (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار دهید.

۳. فویل را باز کنید و مرغ را حدود ۳۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا کاملا بپزد.

منبع: ماهنامه سفره ایرانی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۰ ۰۴ مرداد ۱۳۹۹
شکی درایات قران نیست انسانهادرهمین دنیا اعمالشون محاسبه میشه وبقیه اعمال که‌‌ مربوط به اخرت هست درانجا محاسبه خواهدشد مثل ایه که هرکاری درگرواعمالمون
Iran (Islamic Republic of)
فرشته
۱۴:۵۲ ۰۳ مرداد ۱۳۹۹
دیگه نون پنیر هم نمتونیم بخوریم مرغ الان غذای لاکچری شده شما دیگه منوی غذایی رو حذف کنید لطفن
Netherlands
ناشناس
۱۱:۴۲ ۳۰ تير ۱۳۹۹
کجاست مرغ که بخواهیم بریان کنیم
Iraq
افشین
۲۱:۵۴ ۲۹ تير ۱۳۹۹
سپاس خیلی خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
عباس
۱۵:۳۸ ۲۹ تير ۱۳۹۹
سلام طرز تهیه ساندویچ نون خالی رو هم یاد بدین چون زمزمه گرون کردن نون دوباره درراهه حد اقل با دلسوزی های مسولین عزیزمون از این برکت الهی بهرمند شیم هرچه زودتر