به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد مرغ و سیب زمینی یکی دیگر از سالادهای متنوع است که شباهت زیادی به سالاد الویه دارد، اما با این تفاوت که در این سالاد مواد رنده نمیشوند بلکه به صورت مربع مربع خرد میشوند.
مواد لازم
سیب زمینی: ۴ عدد
سینه مرغ پخته شده: ۱ عدد
خیارشور: ۵۰ گرم
ذرت پخته شده: ۱ استکان
نخود فرنگی پخته شده: ۱ استکان
تخم مرغ آب پز شده: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۱ عدد
سس: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
بیشتر بخوانید
مراحل پخت
سیب زمینی را پس از پختن و پوست گرفتن، مکعبی و یکدست خرد کنید و کنار بگذارید.
سینه مرغ را هم پس از پختن، به اندازه سیب زمینیها خرد کنید.
گوجه فرنگی را مکعبی و کوچکتر از سیب زمینی و مرغ خرد کنید.
حالا در یک کاسه گود، مرغ و سیب زمینی را مخلوط کنید و مقداری از سس را روی آنها بریزید.
به ترتیب ذرت، نخود فرنگی و خیارشور خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.
تخم مرغ آب پز شده سفت را همراه با یک هویج داخل سالاد رنده کنید.
سس، نمک و فلفل را افزوده، سالاد را هم بزنید.
گوجه فرنگی را همراه با چند قاشق سس به سالاد اضافه کنید.
پس از یک ساعت، سس باقی مانده را روی سالاد ریخته و هویج را روی آن رنده کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/