در گزارش زیر طرز تهیه یک ته چین خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  نام این غذا با ته چین‌های معروف یکی است، اما طریقه طبخ آن متفاوت است وبیشتر شبیه قابلی پلو افغان‌ها تهیه می‌شود.

مواد لازم

برنج: ۴ پیمانه
گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
آلو و هویج: هر کدام ۲۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
ادویه پلویی: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

مراحل پخت

ابتدا برنج را به صورت آبکش می‌پزیم.

بعد از آبکش کردن برنج، گوشت را که از قبل با ادویه مخلوط کرده ایم به همراه آلو لا به لای برنج در داخل قابلمه می‌ریزیم و سیب زمینی و هویج را روی برنج می‌گذاریم.


شعله زیر قابلمه را کم می‌کنیم و صبر می‌کنیم تاخوب دم بکشد.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۲۴ ۳۰ تير ۱۳۹۹
لطفا ذکر بفرمایید گوشت پخته شده