در گزارش زیر طرز تهیه پنکیک گوشت را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  پنکیک گوشت یکی از غذا‌های خوشمزه کشور یونان است. اینکه مایه میانی پنکیک شما چه باشد را وعده غذایی و سلیقه تان تعیین می‌کند. اگر پنکیک را برای صبحانه میل می‌کنید می‌توانید انواع پنکیک نوتلا، موز و ماست را امتحان کنید. پنکیک گوشت وعده‌ای لذیذ برای ناهار یا شامی سبک است.


مواد لازم

آرد: یک پیمانه
شیر: یک پیمانه
تخم‌مرغ:یک عدد
زردچوبه: به میزان لازم
روغن مایع: یک قاشق سوپخوری
گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم
پیاز: یک عدد
رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
جعفری خردشده: ۲ قاشق سوپخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
ادویه: به میزان لازم


بیشتر بخوانید

مراحل پخت

مایه میانی پنکیک

کمی پیاز را با روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شوند.

گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و خوب سرخ می‌کنیم تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود.

به گوشت ادویه ها، نمک و فلفل و رب گوجه و آبلیمو را اضافه می‌کنیم. مواد را خوب مخلوط می‌کنیم و سپس جعفری‌های تازه و خرد شده را هم مخلوط می‌کنیم.

آماده کردن پنکیک
مقداری آرد در کاسه ریخته و روی آن شیر می‌ریزیم.

همزمان با ریختن شیر، آرد را هم می‌زنیم.

تخم مرغ‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

نمک و زردچوبه را به مایه اضافه کرده و مواد را تا یکدست شدن خوب هم می‌زنیم.

ماهیتابه را بردارید و روی گاز بگذارید. اجازه بدهید تا ماهیتابه کاملا داغ شود.
۱

کف تابه را نصف قاشق روغن چرب کنید و به وسلیه ملاقه مقداری از مایه پنکیک را روی ماهیتابه بریزید. (مایه را طوری بریزید تا کاملا در سطح تابه پخش شود)

وقتی زیر پنکیک طلایی شد آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم طلایی شود.

مایه گوشت را به ازای هر مقدار پنکیکی که می‌خواهید درست کنید تقسیم کنید.

مقداری از مایه را روی پنکیک داخل ماهیتابه قرار دهید و آن را رول کنید. این کار را تا تمام شدن مایه گوشت ادامه دهید.

پنکیک‌های رول شده را با مقداری روغن به آرامی تفت دهید تا طلایی شوند.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.