به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بادمجان پلو در ایران به دو روش قزوینی و شیرازی طبخ میشود و هر دو بسیار معروف هستند.
اگر شما نیز از طرفدارهای بادمجان و غذاهایی که با بادمجان تهیه میشود هستید حتما از این غذا استقبال میکنید.
مواد لازم
برنج:یک کیلوگرم
بادمجان حلقه شده:یک کیلوگرم
پیاز سرخ شده:یک پیمانه
گوشت چرخ کرده:۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی حلقه شده:۲ پیمانه یا ۵ عدد
رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذاخوری
روغن:نصف پیمانه
نمک: به میزان لازم
ادویه: به میزان لازم
زردچوبه:به میزان لازم
مراحل پخت
در ابتدا بادمجانها را حاضر کنید و آنها را تفت دهید.
گوشت را به همراه پیاز داغ و گوجه فرنگی سرخ کنید.
به گوشت سرخ شده رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
برنج را آبکش کنید (البته میتوانید از روش کته هم استفاده کنید).
برنج آبکش شده را به همراه بادمجان و موادی که تهیه کرده اید به صورت لایه لایه درون قابلمه بریزید.
در آخر روی آن نصف لیوان مخلوط آب روغن بریزید و بگذارید تا برنج به خوبی دم بکشد.
پس از یک ساعت غذای شما آماده است.
منبع: غذالند
انتهای پیام/