به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی دانمارکی که اغلب بین ما ایرانیان هم از محبوبیت ویژهای برخوردار است . این شیرینی در اتریش برای اولین بار پخته شد، ولی در دانمارک شهرت کنونی خود را به دست آورد. در تهیه این شیرینی از نوعی خمیر استفاده میشود که نوع حاضری آن با نام خمیر کروسان یا نان هزارلا به فروش میرسد. ولی مواد لازم برای تهیه این خمیر در دستور پخت آورده شده است که در صورت عدم دسترسی به نوع حاضری بتوانید خودتان آن را آماده کنید.
مواد لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
خمیر مایه ۱: قاشق غذاخوری
شیر: ۱/۲ پیمانه
روغن مایع؛ ۱/۲ پیمانه
زعفران: به میزان لازم
وانیل: ۱ قاشق چای خوری
آرد سفید: ۳ پیمانه
شکر: ۳/۴ پیمانه + ۱ قاشق مرباخوری
آب: ۱/۲ پیمانه
دارچین:۱ قاشق چای خوری
مراحل پخت
در ابتدا خمیر این شیرینی تهیه میشود.
برای این کار شیر و خمیر مایه را در یک ظرف تمیز مخلوط نمایید.
اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه در ظرف باقی بماند.
در همین حین که به مایع خمیر فرصت داده اید یک تخم مرغ را با روغن مایع مخلوط کنید و به مایع خمیر اضافه کنید.
۱/۴ پیمانه شکر را با دو قاشق مربا خوری زعفران دم کرده و نصف میزان وانیل دستور مخلوط کنید.
سپس به آرامی ۲/۵ پیمانه آرد را به مخلوط اضافه میکنیم و آن را هم میزنیم تا گلوله ایجاد نشود.
یک خمیر نرم و لطیف ایجاد خواهد شد.
به خمیر اجازه استراحت بدهید. (حدود ۱ ساعت تا حجم آن دو برابر شود).
تهیه کرم ما بین خمیر:
۱/۴ پیمانه آرد سفید را با ۱/۲ پیمانه شکر، آب، دارچین و کمی وانیل مخلوط کنید.
کرم را روی حرارت هم میزنیم تا به قوام آمده و به رنگ قهوهای روشن یا کرمی رنگ تبدیل شود.
خمیر آماده را با وردنه به شکل مربع به قطر نیم سانت باز میکنیم.
کرم را بر روی ابتدای خمیر میمالیم و شروع به لوله کردن خمیر میکنیم.
برشهای عرضی بر روی خمیر ایجاد کرده و به شکل مربع در میآوریم.
سپس خمیرها را بر روی سینی فر چیده و بر روی آنها نایلون کشیده تا حجم شان دو برابر شود. (۳۰ دقیقه کافی ست)
بهتراست در این مدت خمیرها را داخل یخچال قرار دهید.
از مخلوط نصف یک زرده تخم مرغ با کمی زعفران برای رومال کردن خمیرها استفاده میکنیم.
فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید.
خمیر را از یخچال بیرون آورده با استفاده از برس، بر روی آنها از روکش تهیه شده میکشیم.
برای تهیه شهد رویه شیرینیها از ترکیب ۲ قاشق غذا خوری شکر با ۴ قاشق غذا خوری آب و چند قطره آبلیمو و کمی زعفران که بر روی حرارت گذاشته ایم، استفاده میکنیم.
این شهد را بلافاصله بعد از خارج کردن شیرینیها از فر بر روی آنها خواهیم ریخت.
بیشتر بخوانید
منبع: غذالند
انتهای پیام/