در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک بالش پادشاه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک بالش پادشاه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۴ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۱/۴ استکان آب گرم (کمر باریک ترک ۲۵ گرم)
۱ پاکت بکینگ پودر (۱۰ گرمی ویا ۲.۵ قاشق چای خوری)
۱ پاکت وانیل (۵ گرمی)
۱.۵ لیوان آرد (۲ قاشق از آرد رو بردارید وبجاش ۲ قاشق نشاسته اضافه کنید به خاطر پوکی کیک)

مواد لازم برای شربت:

۱.۵ لیوان شکر
یک ویک سوم لیوان آب چند قطره آبلیمو تازه
گلاب یک چهارم لیوان
چند اسانس هل

مواد شربت را داخل قابلمه‌ای میریزیم و روی اجاق میذاریم تا وقتی بجوشید ۵ دقیقه اجازه میدیم بجوشه خاموش کرده و کنار میذاریم

کرم پنیری:

۲۰۰ گرم خامه قنادی
پنیر لبنه ۱۰۰ گرم یا پنیر ماسکارپونه
خامه قنادی رو فرم داده بعد پنیر رو اضافه کرده

طرز تهیه کیک:

زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم. سفیده تخم مرغ رو با یک پنسه نمک تا وقتی که کف کند و از ظرف جدا نشه هم میزنیم و در یخچال قرار میدیم.

در کاسه دیگه زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل هم میزنیم تا کرمی و کشدار بشه آب گرمو رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.

آرد و بکینگ پودر رو همراه ۲ قاشق غذاخوری نشاسته الک شده وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم سفیده تخم مرغ را اضافه و با لیسک آرام و بدون اینکه پف مواد گرفته بشه هم میزنیم داخل قالب که کاغذ روغنی انداختیم میریزیم ودر فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده میپزیم (۲۰ دقیقه اول در فر رو باز نکنیم) کیک خنک شده را از وسط نصف میکنیم و نصف کیک رو داخل قالب کمربندی میذاریم و نصف شربت رو با قاشق به خورد کیک میدیم بعد کرم پنیری رو روی کیک میریزیم و با لیسک روشو صاف میکنیم و نصف دیگه رو به ۸ قسمت مساوی تقسیم و روی قسمت کرم پنیری میذاریم و نصف شربت رو روی کیک‌ها میریزیم و داخل یخچال میذاریم حداقل ۲ ساعت در یخچال میذاریم.

نوش جان


بیشتر بخوانید


منبع: cake deser online

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.