به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، کرونا ویروس اواخر بهمن سال گذشته وارد کشور و ۳۱ بهمن ۹۸ بود که اولین مورد در استان قم مشاهده شد و پس از آن استان مرکزی بعد از استان قم، دومین استانی بود که ابتلا به کوید ۱۹ را در روز اول اسفند پارسال اعلام کرد.
با وجود اینکه استان مرکزی جزء اولین استانهایی است که ابتلا به کرونا ویروس داشت، اما خوشبختانه با همدلی مردم و مسئولان این ویروس مدیریت شد، اما پس از مدت کوتاهی با کاهش حساسیت مردم دوباره ابتلا به کرونا در این استان اوج گرفت و وضعیت اراک قرمز و چند شهردیگر به زرد تبدیل شد.
با اوج گیری شیوع بیماری کرونا و به صدا درآمدن آژیر قرمز در شهر اراک دوباره بیمارستانها مملو از بیماران کرونایی شد و بیمارستان امیر المومنین اراک هم که از مراکز زیر مجموعه تامین اجتماعی است،درگیر این بیماران شده و دیگر توان پذیرش ندارد.
عباسی سرپرستار یکی ازبخشهای کرونای بیمارستان امیر المومنین اراک در گفت و گو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، گفت: متاسفانه در روزهای اخیر به دلیل نادیده گرفتن اصول بهداشتی از سوی مردم و حضور درمراسمهای عزا و عروسی شمار مبتلایان بهبیماری کرونا افزایش یافته است.
عباسی افزود: اکثر مبتلایان به صورت خانوادگی در این بیمارستان بستری هستند و به طور مثال با ابتلای عروس خانواده در آرایشگاه و انتقال آن به میهمانان درمراسم عروسی شماری زیادی مبتلا و متاسفانه مادر داماد و پدرعروس نیز فوت شده اند.
بیشتر بخوانید
او با اشاره به اینکه ظرفیت تختهای این بیمارستان به طور کامل پر شده است اضافه کرد: به دلیل حجم بالای استفاده اکسیژن برای بیماران، افزایش ورودیها به بیمارستان و کاهش خروجیها و مبتلا شدن کادر درمان توان مراقبت کامل بیماران از سوی پرستاران وجود ندارد.
با اوج گیری مجدد کرونا و موج دوم این بیماری بستریهای کووید ۱۹ در بیمارستانهای استان مرکزی افزایش یافته و تردد بیماران کرونایی موجب گسترش شیوع به دیگر مراجعان و دیگر بیماران شده است.
افزایش شیوع و افزایش بیماران کرونایی موجب ابتلای نیروهای درمانی بیمارستانها هم شده و کار را برای پزشک و پرستار و سایر نیروهای خدمات دهنده بیمارستان سختتر کرده است.
توسلی یکی از پرستاران بیمارستان امیر المومنین اراک هم در گفت و گو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،گفت: با افزایش پذیرش بیماران کرونایی در بیمارستان و ابتلای شماری از پرستاران و پزشکان، کار مراقبت از بیماران سختتر شده و پرستاران باید ساعات بسیاری را باید در محل کار خود بگذرانند.
بیشتر بخوانید
توسلی با چشمانی پر از اشک افزود: عاجزانه از مردم میخواهیم تا با رعایت دستور العملهای بهداشتی و حضور نیافتن در مراسمهای عزا و عروسی از شیوع این بیماری مهلک جلوگیری کنند.
این گفت و گوها و این نقل قولها نشان میدهد که کرونا یک ویروس هزار چهرهای است که نه با کسی تعارف دارد و نه با کسی شوخی و اگر آنرا جدی نگیریم و دستورالعملهای بهداشتی را رعایت نکنیم،شیوع این بیماری حتمی خواهد بود و باید منتظر تبعات سنگین آن باشیم.
انتهای پیام / ج