وزیر اقتصاد باافزایش اختیارات بانک‌ها در پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش و سرمایه ثابت فارس برای تسهیل در رفع موانع تولید استان موافقت کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عنایت الله رحیمی در دیدار با فرهاد دژپسند که با حضور تعدادی از کارخانه داران، سرمایه گذاران مسئولان اتاق بازرگانی، بانک ملی و سایر حوزه‌های اقتصادی برگزار شد، به بررسی مسائل استان در حوزه اقتصادی پرداخت.

استاندار فارس گفت: با توجه به پیگیری‌های انجام شده در راستای تسهیل و رفع موانع تولید در واحد‌های تولیدی استان موضوع تامین تسهیلات برای کارخانه کاشی حافظ و توسعه خط دوم این کارخانه از مواردی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرارگرفت.

او ادامه داد: موضوع برگشت کارخانجاتی که از سوی بانک‌ها تملک شده است به مالکین و یا سرمایه گذاران جدید از دیگر مباحث مطرح شده در دیدار با وزیر اقتصاد و دارایی بود که مورد موافقت قرار گرفت.

استاندار فارس با بیان اینکه افزایش اختیارات بانک‌ها در زمینه پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش و سرمایه ثابت سبب کاهش بروکراسی اداری، تمرکز زدایی و تسریع در روند امور مربوط به تولید خواهد شد، از موافقت وزیر اقتصاد با افزایش اختیارات مذکور خبر داد و ابراز امیدواری کرد این اقدام گامی موثر در رفع موانع پیش روی تولیدکنندگان و سرمایه گذاران در استان باشد.

تامین ارز کالا‌های وارداتی که به عنوان ماده اولیه و همچنین بازگشت ارز ناشی از صادرات از دیگر موضوعاتی بود که نماینده عالی دولت در استان فارس در دیدار خود با وزیر اقتصاد و دارایی به آن پرداخت و رفع مشکلات این حوزه نیز مورد موافقت وزیر قرار گرفت.

استاندار فارس در ادامه اعلام کرد: بازگشت ارزش افزوده این صادرات به استان سبب تسهیل در امر سرمایه گذاری خواهد شد.

رحیمی با اشاره به اینکه برگشت ارزش افزوده تعدادی از شرکت‌ها و کارخانه‌های مستقر در استان نیز در گفتگو با وزیر اقتصاد مورد بررسی قرار گرفت، خاطر نشان کرد: با موافقت صورت گرفته در این جلسه در آینده نزدیک، شاهد بازگشت ارزش افزوده این شرکت‌ها به استان خواهیم بود.

او همچنین از پیگیری تامین اعتبار لازم برای تکمیل ساختمان گمرک در منطقه ویژه اقتصادی شیراز و همچنین احداث یک مرکز گمرکی در یکی از شهرستان‌های مهر و لامرد در این دیدار خبر داد.

استاندار فارس همچنین در دیداری با رئیس سازمان هلال احمر کشور موضوع احداث مرکز پشتیبانی عملیات شامل آشیانه هلیکوپتر و انبار‌های امدادی در زمینی به مساحت ۶ هکتار را مطرح کرد.

استاندار فارس با بیان اینکه وقوع حوادثی همچون زلزله، سیل، رانش زمین، طوفان، برف، خشکسالی و ... و توجه به اینکه استان فارس از نظر تعداد و تنوع حوادث نیز جزء استان‌های حادثه خیز کشور محسوب می‌شود، عنوان کرد: در حال حاضر ۱۰ شهرستان تازه تاسیس استان فارس از داشتن شعبه هلال احمر محروم هستند و در این دیدار پیگیری لازم جهت صدور مجوز تاسیس جمعیت هلال احمر در شهرستان‌های بوانات، کوار، سروستان، پاسارگاد، کوه چنار، بختگان، زرقان، بیضاء، خفر و سرچهان، انجام شد.

راه اندازی مرکز فرماندهی عملیات امداد و نجات هلال احمر در استان از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد موافقت قرار گرفت.

استاندار فارس در سفر خود به تهران دیدار‌هایی نیز در حوزه‌های سیاسی و امنیتی با معاون سیاسی و امنیتی، معاون پارلمانی و معاون هماهنگی وزیر کشور داشت و در خصوص بعضی موضوعات استانی به بحث و تبادل نظر پرداخت.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.