در این مطلب قصد داریم روش تهیه سوهان کنجدی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سوهان کنجدی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

کنجد بو داده یک لیوان
شکر یک لیوان
کره ۲۵ گرم

طرز تهیه:

ابتدا کنجد رو توی تابه بریزین و تفت بدین تا کمی رنگ بگیره فقط حواستون باشه مدام هم بزنین تا نسوزه
شکر را درون تابه ریخته و حرارت رو کم میکنیم تا کم کم شکر‌ها آب بشن. اصلا نباید هم بزنین و ممکنه کمی طول بکشه فقط هرچند دقیقه یکبار تابه رو تکون بدین و اجازه بدید شکر‌ها کم کم آب بشن وقتی که دیگه شکر‌ها کامل طلایی شدن میتونین یکم هم بزنید.

تمام ذرات شکر باید حل بشن که مواد شفاف و یکدست بشه. بعد کره رو اضافه کنید و تند هم بزنید و زیر و رو کنید تا کره به خورد شکر بره. بعد کنجد رو بریزید در اینجا مواد سفت میشن دوباره هم بزنید تا مواد نرم بشن. دو دقیقه کافیه بیشتر نباید بشه که سوهان سفت میشه.

کف یه سینی فویل بزارین مواد را روی فویل با وردنه چرب شده یا پشت قاشق و یا پالت چرب شده پهن کنین (من با پالت انجام دادم) فقط سریع باید اینکار انجام بشه. بعد از پهن کردن سریع با پیتزا بر یا کاردک سوهان رو برش بزنین بعد بزارین تا سفت شه، وقتی سفت شد راحت از هم جدا میشه.

من یه مقداریشو داخل شکلات آب شده زدم و حتما تو ظرف دربسته نگه دارین.


بیشتر بخوانید


منبع: khanoom khanoomha

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.