به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خوراک کوفته قلقلی مرغ با بادمجان را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ چرخ شده ٣٠٠ گرم رو با دو عدد پیاز رنده شده به همراه پودر سیر، پودر پاپریکا، پودر فلفل سیاه و پودر زیره، زردچوبه و ادویه کاری و پودر سوخاری و نمک مخلوط کرده و در ماهی تابه مقدار کمی روغن ریخته و سرخ میکنیم (این کوفتهها یه مدل غذای عربی بود که من به صورت تاس کباب خودمون در آوردمش، خیلی خوش طعم وعطر بودند).
توی یک ماهی تابه بزرگ کمی روغن ریخته تمام سطح ماهی تابه رو پر از پیاز حلقه شده میپوشانیم و پیاز رو کمی سرخ میکنیم و بعد سیب زمینی حلقه شده که از قبل سرخ کردیم ( یا بصورت آبپز) روی تمام پیازها رو میپوشانیم و بعدکوفته قلقلی مرغ سرخ شده روی تمام سطح سیب زمینی قرار داده و در آخر بادمجان حلقه شده که از قبل سرخ کردیم (یا بادمجونها بصورت گریل در آورده من در سرخ کن بدون روغن سرخ کردم) و به همراه گوجه خرد شده میچینیم.
و توی یک ظرف سس گوجه رو آماده میکنیم به این صورت:دو الی سه تا گوجه بدون پوست رو بصورت پوره در میاریم و یک ق غ رب گوجه بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و درحدود یک لیوان آب به همراه مقداری کمی روغن زیتون مخلوط کرده سپس زردچوبه و ادویه کاری وپودرسیر، تخم گشنیز و برگ بو و مقدار کمی نمک روی تمام مواد میریزیم و همه رو با هم مخلوط میکنیم سپس روی خوراک میریزیم، بعد روی حرارت ملایم میذاریم تا تمام مواد از این سس طعم بگیره و نوش جان کنید و با مقداری جعفری خرد شده تزیین میکنیم.
امیدوارم از عطر و طعم این خوراک خوشتون بیاد.
بیشتر بخوانید
منبع: cook.one۱
انتهای پیام/