۱۰ هزار نفر از برگزیدگان آزمون استخدام بخش خصوصی تحت آموزش‌های رایگان مهارت‌های دورکاری قرار می‌گیرند.

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در پی فراگیر شدن شیوع ویروس کرونا و در راستای تطبیق سبک زندگی و همزیستی ایمن با این ویروس، تعدادی از شرکت‌های بزرگ کشور تفاهم نامه‌ای با دبیرخانه آزمون استخدام بخش خصوصی به امضا رساندند تا به منظور حفاظت از مشاغل و کسب و کار‌ها در دوران کرونا، ۱۰ هزار نفر از کارجویان تحت آموزش‌های رایگان مهارت‌های دورکاری قرار گیرند.

براین اساس صبح امروز (۵ مرداد ۹۹) نشست امضای این تفاهم نامه در سالن شیخ بهایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تهران برگزار شد.

در این نشست شهاب جوانمردی عضو اتاق بازرگانی تهران و مدیرعامل گروه فناپ به نمایندگی از تعدادی از شرکت‌های خصوصی در سخنانی با بیان اینکه برای ادامه حیات کسب و کار‌ها و حفظ مشاغل چاره‌ای جز تطبیق با شرایط کرونایی وجود ندارد، گفت: هم بخش دولتی و هم بخش خصوصی نیازمند آموختن مهارت‌های جدیدی برای تطبیق با شرایط کرونایی هستند که از مهمترین آن‌ها مهارت‌های دورکاری است. بخش دولتی متولیان مشخصی برای آموزش‌های ضمن خدمت دارد، اما این نخستین بار است که در بخش خصوصی به صورت متمرکز و هماهنگ برای ارائه آموزش‌های مورد نیاز توافق می‌شود.

در ادامه محمدحسین قمری دبیر چهارمین دوره آزمون استخدام بخش خصوصی نیز با اشاره به اینکه به دلیل تغییراتی که در پی شیوع کرونا در محیط کسب و کار کشور به وجود آمده در این دوره آزمون شاهد استقبال بیشتری از موسسات و شرکت‌ها برای شناسایی و جذب نیروی انسانی مورد نیازشان از طریق این آزمون بوده ایم، افزود: علت این گرایش زیرساخت‌های مبتنی بر فناوری آزمون استخدام بخش خصوصی است که تطبیق پذیری بیشتر و راحت تری با شرایط کرونایی دارد، بنابراین شرکت‌هایی که امسال برنامه جذب نیروی بیشتر از هزار نفر دارند، امروز تفاهم نامه‌ای با دبیرخانه آزمون امضا کردند تا ضمن جذب نیروی انسانی مورد نیاز خود از طریق این آزمون، ۱۰ هزار نفر از برگزیدگان آزمون به طور رایگان تحت آموزش مهارت‌های دورکاری قرار گیرند.

قمری با اعلام آمادگی دبیرخانه آزمون استخدام بخش خصوصی و مجموعه فناورد برای ارائه آموزش‌های متناسب با دوران کرونا به موسسات، سازمان‌ها و شرکت ها، درباره محتوای دوره مهارت‌های دورکاری تصریح کرد: مهارت‌ها و نرم‌افزار‌های دورکاری به چند دسته از جمله گزارش دهی، ارزیابی، مدیریت کار، مدیریت وقت و... تقسیم می‌شوند که همه این موارد در چارچوب مهارت‌های دورکاری به کارجویان برگزیده آموزش داده می‌شود.

گفتنی است ثبت نام در چهارمین دوره آزمون استخدام بخش خصوصی که از ۲۱ تیر آغاز شده به دلیل استقبال شرکت‌ها و موسسات و افزوده شدن ۶ هزار فرصت شغلی جدید به ظرفیت پذیرش این آزمون و همچنین تقاضا‌های مکرر کارجویان برای تمدید مهلت ثبت نام تا ساعت ۲۴ روز ۱۲ مرداد ۹۹ تمدید شده است.

برآورد می‌شود که ۲۵ هزار نفر از برگزیدگان چهارمین دوره آزمون استخدام بخش خصوصی در فرصت‌های شغلی ارائه شده از ۲۴۰۰ شرکت و موسسه بخش خصوصی جذب شوند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار