زهرا مظفر مدیرکل ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش و رسیدگی به شکایات آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره پیگیری بخشنامه تعارض منافع در آموزش و پرورش بیان کرد: به دنبال اجرای این بخشنامه فرایند گزارشگیری به حوزه ستادی و معاونت حقوقی واگذار شده و نظارت بر اجرای آن به عهده اداره کل رسیدگی به شکایات و ارزیابی عملکرد است.
او ادامه داد: بعد از پایان مهلت دو ماههای که از زمان ابلاغ بخشنامه در نظر گرفته شده است بر حسن اجرای مواد قانونی نظارت خواهیم داشت، اما تا قبل از آن معاونت حقوقی به دریافت گزارشها و راستی آزمایی میپردازد.
مدیرکل ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش و رسیدگی به شکایات آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت صحت ارائه گزارش و شناسایی برخی موارد که از گزارش دهی خودداری شده است، گفت: مهمترین موضوع فرهنگ سازی برای اطلاع رسانی در حوزه تعارض منافع است که البته مدیران کل تاکنون همکاری قابل توجهی داشتند.
مظفر با اشاره به اینکه آموزش و پرورش اولین دستگاهی است که لایحه تعارض منافع را به صورت بخشنامه درآورده است، گفت: چنانچه در هر مورد مداخله کارکنان به عنوان یکی از صاخب نظران را در تصمیم گیریها داشته باشیم، این موضوع پیگیری میشود.
او بیان کرد: اگر در مواردی مصادیق تعارض منافع نظیر مدرسه داری مسئولان گزارش شود، موضوع بررسی شده و باید مسئولیت مدرسه به شخص دیگری غیر از بستگان سببی و نسبی واگذار شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/