به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شیرینی گل بیابانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
زرده تخم مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱ ق م
شیر ۱ پ
ماست ۲ ق غ
آرد قنادی ۳ الی ۳,۵ پ
روغن مایع برای سرخ کردن
نشاسته ذرت برای باز کردن خمیر
️سفیده تخم مرغ ۱ عدد برای لایه خمیر
مواد شربت:
آب ۳ پ
شکر ۳ پ
آب لیمو ترش ۲ الی ۳ قطره
۵ دقیقه به جوش بیارید و حرارت رو خاموش کنید.
طرز تهیه:
همهی مواد خمیر رو در ظرفی بریزید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست بیاد، خمیر رو بپوشونید ۱۰ دقیقه استراحت دهید با وردنه تا جایی که میتونید خمیر رو با وردنه باز کنید در حین باز کردن نشاسته ذرت هم بپاشید، خیلی نازک باشد با قالب گرد موج دار فلزی قالب بزنید بعدش وسط خمیر با فرچه با سفیده خط بزنید بزنید، ۴ عدد خمیر رو روی هم بذارید برای هر لایه هم همون سفیده خط روی خمیر بندازید و در آخر با خلال دندان وسط خمیر فشار دهید تا در موقع سرخ کردن خمیر لایهها باز نشود روغن رو داغ کنید و پشت رو کامل سرخ کنید روش شربت سرد رو بریزید تا جایی که شربت رو خوب جذب کنه تو شربت بمونه.
نوش جونتون.
بیشتر بخوانید
منبع: banooyenemoone۲
انتهای پیام/