در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک نارگیلی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک نارگیلی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد دو لیوان
بکینگ پودر یک ق غ
تخم مرغ ۴ عدد
شکر یک و یک سوم لیوان
پودر نارگیل یک لیوان و نیم
وانیل نو‌ک ق چ
روغن مایع نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آب جوش نصف لیوان

طرز تهیه:

اول آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و میزاریم کنار.
سفیده و زرده‌ی تخم مرغ‌ها رو جدا میکنیم، سفیده‌ها رو‌میزنیم تا سفید بشه و پف کنه وقتی کاملا پف کرد و از ظرف جدا نشد میزاریم یخچال.
حالا زرده‌ها رو با شکر و وانیل با همزن میزنیم و نصف لیوان آب جوش رو اضافه میکنیم حدودا ده دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش ۳ برابر بشه.
بعد شیر و روغن مایع رو اضافه میکنیم و‌هم میزنیم تا یکدست بشه حالا همزن را خاموش کنید.
آرد الک شده مون رو تو سه مرحله به مخلوط زرده اضافه میکنیم و بعد پودر نارگیل رو اضافه میکنیم خوب که مخلوط شد، سفیده رو اضافه میکنیم و‌ در یک‌ جهت بصورت دورانی و آرام هم میزنیم تا پفش نخوابه.
مواد رو‌میریزم داخل قالب و سطحش رو‌ صاف میکنیم.
میزاریم داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت تا بپزه.
با خلال دندون هم چک کنید.


بیشتر بخوانید


منبع: ashpazi ba ma

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.