به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خب برای مخملی کردن سطح دسر من دو روش بهتون پیشنهاد میدم که هرکدوم واستون راحتتر بود رو میتونید انجام بدید.
روش اول:
یک بسته بیسکویت پتی بور (یا کمتر بسته به اندازه دسر یا کیکتون) رو توی غذاساز بریزید و پودر کنید. (اگر غذاساز ندارید بیسکوییتها رو توی زیپ لاک بذارید و با وردنه روش بکشید تا پودر بشه) سپس پودر بیسکویتها را درون زیپ لاک یا کیسه فریزر ریخته، یک قطره رنگ ژلهای دلخواه اضافه کنید.
درب کیسه را بسته و آنقدر مخلوط کنید تا رنگ به صورت یکدست پخش شود. پس از آن از کیسه خارج کرده و روی یک سینی پهن کنید و اجازه دهید تا کاملا خشک شود. بعد از خشک شدن دوباره توی غذاساز بریزید تا یکدست بشه. سپس بوسیله صافی روی کیک یا دسر بپاشید.
اگر رنگ کاکائویی نیاز داشتید میتوانید از بیسکویت پتی بور کاکائویی استفاده کنید.
روش دوم:
مقداری پودر نارگیل را درون زیپ لاک یا کیسه فریزر بریزید. مقداری رنگ ژلهای یا رنگ مایع خوراکی اضافه کنید. درب کیسه را بسته و مخلوط کنید تا رنگ یکدست شود. سپس از کیسه خارج کرده و روی سینی پهن کرده و اجازه دهید تا کاملا خشک شود. حالا میتوانید روی کیک یا دسر بپاشید و جلوه زیبایی به کارتون ببخشید.
نکته:
بیسکوییت و پودر نارگیل رو میتونید بدون اضافه کردن رنگ و با رنگ طبیعی خودشون هم استفاده کنید.
میتونید برای ایجاد چسبندگی بیشتر روی دسر رو با بریلوی بیرنگ پوشش بدین.
توی روش بیسکویتی بهتره نیم ساعت قبل از سرو مخملی کردن رو انجام بدید که بیسکویتها نرم نشه.
پودر نارگیل رو هم میتونید همینجوری بریزید هم بعد از رنگ بریزید تو غذاساز تا ریزتر بشه بعد بریزید.
از رنگ پودری هم میتونید استفاده کنید.
بیشتر بخوانید
منبع: jeleh jadid
انتهای پیام/