به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک قیفی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
موادلازم:
تخم مرغ ۲عدد
آرد۱۰۰گرم
شیر۱۱۰گرم
شکر۱۰۰گرم
روغن مایع۸۰گرم
وانیل ۱ق چ
پودر نسکافه ۲ق م
پودرکاکائو ۲ق م
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ابتدا قابلمه نسبتا گودی انتخاب کنید و روی حرارت متوسط بذارید. داخل قابلمه یک رینگ فلزی بذارید تا مثل پایه عمل کنه. برای اینکه قالب کیک رو روش قرار بدید من روی رینگ توری شعله پخش کن هم گذاشتم، چون قالبهام لیوان بودن. بعد روش دم کنی بذارید تا گرم بشه.
حالا تخم مرغ ، شکر و وانیل رو با همزن برقی ۵دقیقه بزنید تا حجیم، سفید و کشدار بشه. بعد آرد را ۳بار الک کرده و اضافه کنید. سپس با لیسک از یک جهت آرد را به خورد مواد بدید.
شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه و با لیسک از یک جهت آروم مخلوط کنید. بعد مواد رو به ۳قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت پودر نسکافه و به قسمت دیگر پودر کاکائو بزنید و مواد رو خوب مخلوط و یکدست کنید. قسمت سوم رو ساده بذارید. هر کدوم رو جداگانه داخل قیف یکبار مصرف بریزید. داخل قیف فلزی رو با انگشت کمی چرب کنید تا وقتی کاغذ روغنی داخلش میذارید بهش بچسبه.
داخل هر کدوم کاغذ روغنی بذارید و اضافه کاغذ را قیچی کنید، اما تا تهش نه. باید کاغذ مقداری از لبه قیف بیرون باشه هم بخاطر پف کیک و هم اینکه بعد پخت شکلات میریزیم تو اون قسمت.
حالا برای اینکه قیفها رو ثابت نگه دارید، داخل لیوانهای فلزی یا فرق نمیکنه یک ظرف گرد یا مستطیل نمک بریزید و قیفها رو بذارید توش که فیکس بشن و تکون نخورن. اول مایه کاکائویی، بعد نسکافهای و درآخر سفید را بریزید.
قیفها رو داخل قابلمه گذاشته و روش دم کنی بذارید حدود ۲۰الی۲۵دقیقه زمان بدید تا کیک بپزه. بعد حرارت زیر قابلمه رو کم کنید و با سیخ یا خلال چوبی حتما تست کنید. اگرمواد نچسبید کیکتون آماده ست.بعد کیک رو از قابلمه خارج کنید و بذارید خنک بشه. سپس روشون شکلات ذوب شده ریخته و گردو یا فندق خرد شده بریزید. کیک رو مدت ۱۰دقیقه تو یخچال بذارید تا شکلات ببنده و بعد از قالب خارج کنید. کاغذ دور کیک را جدا کرده و نوش جان کنید.
نکته: پودر نسکافه و پودر کاکائو را حتما الک کنید بعد به مایه کیک اضافه کنید تا گلوله نشه.
نکته: این کیک داخلش بیکینگ پودر نداره و پف و بافتش بستگی به مرحله اول داره که شکر و تخم مرغ رو خوب بزنید تا سفید و کشدار بشه و اینکه موقع مخلوط کردن آرد خیلی با حوصله از یک جهت فولد کنید که پف مواد نخوابه و اون حالت پفکیش حفظ بشه.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/