در گزارش زیر طرز تهیه آش بلغور شیر را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آش بلغور شیر یکی از غذا‌های سنتی استان کرمان است. همان طور که می‌دانید اکثر شهر‌های ایران این آش را تهیه می‌کنند و محبوبت بسیاری در میان ایرانیان دارد، اما همانطور که قبلا گفته شد هر شهری بنا به ذائقه و قدمت آن غذا، آن را تهیه می‌کند.

 

مواد لازم

بلغور گندم: ۵۰۰ گرم
شیر: نیم کیلو
بلغور شیر خشک شده: ۱ لیوان
سیر: ۳-۴ حبه
برگ پیازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
سیاه دانه: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
آرد: نصف پیمانه
سیب زمینی: ۳-۴ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا جهت تهیه بلغور شیر، بلغور را پاک کرده در شیر داغ می‌ریزیم و به مدت نیم ساعت می‌گذاریم دم بکشد.

بلغور شیر به دست آمده را روی پارچه ریخته خشک می‌کنیم.

برای تهیه شولی بلغور شیر یک لیوان بلغور شیر را در قابلمه ریخته آب به آن افزوده وقتی جوش آمد زردچوبه، سیاه دانه، برگ پیازچه، سیر خرد شده را اضافه می‌کنیم تا پخته شود.

سپس سیب زمینی‌ها را که حلقه حلقه خرد کرده ایم اضافه می‌کنیم تا پخته شوند.

نصف لیوان آرد را در آب حل کرده اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا گلوله نشود.

وقتی بوی خامی آرد برطرف شد، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم.

در آخر می‌توان به جای نعنا داغ، ۲-۳ قاشق غذاخوری پیازچه داغ روی آن ریخته و هم می‌زنیم.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.