به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بر این اساس، محققان دانشگاه ووهان چین اعلام کردند تحقیقات نشان میدهد ۹۰ درصد از بهبود یافتگان کووید ۱۹ که در بیمارستان این شهر بستری بودند دچار آسیب ریوی شدید شده اند. همچنین ۵ درصد بهبودیافتگان پس از ابتلای مجدد به ویروس کرونا قرنطینه شدند.
محققان این بیماران را از ماه آوریل (فروردین ماه) تحت نظر قرار دادند که میانگین سنی این افراد ۵۹ سال بوده است. دانشمندان در تحقیق خود پی بردند ۹۰ درصد بهبود یافتگان هنوز از آسیب ریوی شدید رنج میبرند و فرآیند دم و بازدم در آنها به مانند یک انسان سالم صورت نمیگیرد.
در آزمونهای آمادگی جسمانی بهبودیافتگان ویروس کرونا مشاهده شد این افراد در شش دقیقه تنها ۴۰۰ متر را طی کردند. این میزان در افراد سالم بیش از ۵۰۰ متر است.
بیشتر بخوانید
برخی از بهبودیافتگان کووید ۱۹ حتی ۳ ماه پس از مرخص شدن از بیمارستان هنوز از دستگاه تنفس مصنوعی استفاده میکنند. همچنین در بررسی آنتی بادیهای (پادتن ها) موجود در خون افراد بهبود یافته مشاهده شد در ۱۰ درصد این افراد آنتی بادی مقابله با ویروس کرونا از بین رفته است و آنها در مقابل این ویروس مقاومت ندارند.
همچنین افراد بهبود یافته در بازگشت به زندگی عادی نیز دچار مشکل شده اند. این تحقیقات نشان میدهد کمتر از نیمی از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ پس از بهبودی توانسته اند به سرکار خود بازگردند.
ویروس کرونا برای نخستین بار از شهر ووهان چین به تمام جهان منتقل شد. با این وجود، مقامات چینی موفق شدند شیوع ویروس را در این کشور کنترل کنند. تاکنون ۸۴ هزار تن در چین به کووید ۱۹ مبتلا شده اند که از این میان، ۴ هزار و ۶۳۴ تن جان خود را از دست داده اند.
انتهای پیام/