ساماندهی و بازپیرایی قنات جهانی قصبه، در راستای ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه توسط پژوهشگران مجتمع آموزش عالی گناباد انجام می‌شود.

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، دراستای ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه، تفاهم نامه همکاری میان مجتمع آموزش عالی گناباد و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی منعقد شد.

در این تفاهم نامه که بر پایه طرح جوادپور عضو هیات علمی مجتمع آموزش عالی گناباد منعقد شد، سازماندهی و باز پیرایی یک اثر جهانی در برنامه کاری قرار می‌گیرد.

موسوی زاده رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد گفت: دانشگاه جامعه محور می‌تواند در ارائه راهکار برای چالش‌های منطقه بسیار مفید عمل کند.

او افزود: مجتمع آموزش عالی گناباد با دارا بودن اعضا هیات علمی جوان که پشتوانه دانش و علمی خوبی دارند آماده و مشتاق همکاری و پیمان با صنعت است.

موسوی زاده ادامه داد: ارتباط دانشگاه و صنعت علاوه بر برون دادی مفید برای جامعه در تربیت دانشجوی کارآفرین بسیار موثر خواهد بود و یکی از اصلی‌ترین اهداف این مجتمع شناخت، کشف و پرورش استعداد‌های دانشجویی در زمینه اشتغال زایی حداقل خود دانشجو و سپس جامعه است.

جوادپور در رابطه با طرح و تفاهم نامه با میراث فرهنگی گفت: این طرح قصد دارد با ارائه سیستمی هوشمند شامل سنسور‌های اندازه گیری مختلف، عملیات پایش کیفی آب قنات قصبه گناباد را انجام دهد. پارامتر‌هایی که این سیستم قادر به اندازه گیری آن می‌باشد شامل دبی، دما، pH و EC آب و کدری آب است.

عضو هیات علمی مجتمع آموزش عالی گناباد گفت: انداره گیری مقادیر این پارامتر‌های قنات، در جهت گرفتن تصمیمات برای آینده این میراث جهانی حائز اهمیت است.


بیشتر بخوانید

مسئله ارتباط دانشگاه و صنعت بسیار مهم است


گفتنی است؛ در گذشته نیز مشارکت مجتمع آموزش عالی گناباد و میراث فرهنگی با پشتوانه گروه باستان شناسی این مجتمع موفق به احیای مجدد آسیاب آبی در مسیر قنات جهانی قصبه گناباد شده است.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار