به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه حلوای عمانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شکر ۱ پیمانه
نشاسته ۱ پیمانه
آب ۲ پیمانه
زعفران ۲ قاشق غذا خوری
پودر هل نصف قاشق مربا خوری
کره ۲ قاشق غذا خوری سرپر
گلاب ۳ قاشق غذا خوری
گردو یا پسته یا بادام نصف پیمانه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته را در آب خیس کرده و کنار میگذاریم.
شکر را در ظرف نچسبی و روی شعله بسیار کم قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا شکر کاملا ذوب شود در ۵ دقیقه اول اصلا شکر را هم نمیزنیم وقتی دیدم شکر شروع به ذوب شدن کرد آن را با قاشق چوبی آروم هم میزنیم خیلی باید مراقب باشیم تا شکر نسوزد، چون طعم حلوا تلخ میشود تقریبا ۲۰ دقیقه با شعله کم طول میکشد تا شکر کاملا ذوب شود و رنگ آن کاراملی روشن شود.
وقتی از ذوب کامل شکر اطمینان حاصل کردیم کره را به آن اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم.
اصلا شعله را زیاد نکنید این حلوا نیاز به صبر و حوصله دارد بعد از اضافه کردن کره، نشاسته را آروم آروم در ۵ مرحله اضافه میکنیم و سریع مواد را هم میزنیم حلوا باید در وسط ظرف جمع شود.
وقتی مواد خوب مخلوط شدن زعفران و پودرهل و گلاب را اضافه میکنیم به هیچ وجه دست از هم زدن حلوا برندارین.
در پایان خلال بادام یا پسته یا گردو را اضافه میکنیم و بعد از مخلوط کردن شعله را خاموش میکنیم.
سایر نکات:
این حلوا بسیار خوشمزه ست و نیاز به حوصله دارد از قاشق چوبی استفاده کنید تا گرما به دست شما منتقل نشود رنگ حلوا بستگی به هم زدن و میزان شعله دارد.
منبع: سرآشپز
انتهای پیام/