به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک پسته و بلوبری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخممرغ ۵ عدد
شکر ۱۲۵ گرم
آبجوش ۱ قاشق سوپخوری
وانیلین یک هشتم قاشق چایخوری
کره آبکرده یا روغن مایع ۶۰ میلیلیتر (یکچهارم پیمانه)
آرد نول ۱۰۰ گرم
پستهٔ آسیاب کرده ۱۰۰ گرم
رنگ سبز خوراکی به میزان لازم
خامهٔ قنادی فرم گرفته حدود ۵۰۰ گرم
بلوبری به میزان لازم
برگ نعنا به میزان
بیشتر بخوانید
روش تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجهٔ سانتیگراد گرم کنید و کف قالب را به قطر ۲۲ سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه زردهٔ تخممرغها را همراه با سه چهارم از شکر، آبجوش و وانیلین با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود (میباید حجمش افزایش یابد). سپس کره را به آن بیفزایٔید. حالا سفیدهٔ تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و باقیمانده شکر را کمکم افزوده و مخلوط کنید.
اکنون زرده و سفیدهٔ همزده را به آرامی با لیسک مخلوط نمایٔید و مراقب باشید که حجم مایه از بین نرود! آن گاه آرد و پسته را به این مایه اضافه کنید و به آرامی مخلوط سازید.
اینک اندکی رنگ سبز خوراکی به مایهٔ کیک بیفزایٔید و آن را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی ۳۵-۴۰ دقیقه در فر بپزید.
برای اطمینان از پخت کیک، به آرامی ضربهای روی کیک بزنید و چنانچه جای انگشتانتان روی کیک باقی نماند، کیک پخته است.
سپس کیک را روی پنجره سیمی قرار دهید، ولی از قالب جدا نکنید! همینکه کیک کاملاً خنک شد، آن را از ارتفاع به سه قسمت برش دهید و بین لایههای کیک، خامه بمالید و بلوبری بگذارید.
حالا رو و اطراف کیک را نیز با خامه بپوشانید و کیک را برای پذیرایٔی روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید. اکنون کیک را با بلوبری و برگ نعنا بیارایٔید.
یادآوری:
بهتر است کیک یک شب در قالب بماند و روز بعد آن را برش دهید و با خامه و میوه بپوشانید.
کیک را پس از خامه کشی و آماده کردن، قبل از سرو دست کم شش ساعت در یخچال نگه دارید.
منبع: ashpazi ba ma
انتهای پیام/