به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه تی تاپ خانگی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ: ۴ عدد
آرد:۳۰۰ گرم
روغن مایع:۱۶۵ گرم
شیر:۱۷۰ گرم
شکر یک پیمانه
وانیل:نصف چایخوری
بکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
پودر کاکائو ترک:یک قاشق غذا خوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
تخم مرغ+شکر +وانیل با همزن هم بزنید که پف کنه بعد دور همزنو کند کنید و شیر و روغن اضافه کنید چند ثانیه که هم خورد آرد و بکینگ پودر الک کنید با لیسک هم بزنید تا یک دست شه بعد تو قالب بیست در سی کاغذ روغنی بندازید و مایع کیکیو بریزید یک مقدار از مایع کیک رو بردارید پودر کاکائو مخلوط کنید بریزید تو قیف حالت زیگزاک بریزید رو مایع سفید رنگ و بعد در فر ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه پخت کنید بعد که سرد شد اول کنارههای کیککه سمت دیوارهدقالب بوده برش بدید بعد برش های مستطیل لقمه ایی بدید و وسط هر برش هرکرم یا مربایی که دوست دارید بریزید من سس گاناش ریختم ۱۰۰ گرم خامه صبحانه تو ماهیتابه بریزید ریز جوش که زد ۱۰۰ گرم شکلات تلخ بریزید سرد که شد وسط هر لایه کیک بمالید.
منبع: shirini ba asatid
انتهای پیام/