در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک گردوی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک گردویی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

‌مواد لازم:

تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
گردو ۱۰۰ گرم
شیر ۲۵ گرم
ماست ۲۵ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
بکینگ پودر ۲ ق چایخوری سرصاف
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ هارو از هم جدا میکنیم و سفیده رو با همزن خوب میزنیم تا ابری شکل بشه و از ظرف نریزه. سفیده رو داخل یک ظرف دیگه میریزیم و داخل کاسه همزن زرده، پودر قند و وانیل را با همزن میرنیم تا کاملا کرمی و کشدار بشه. شیر، ماست، روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد گردو را اضافه میکنیم.

آرد و بکینگ پودررا با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم و به تناوب با سفیده تخم مرغ به مخلوط زرده اضافه میکنیم و با لیسک به آرامی فولد میکنیم. قالب را چرب میکنیم و کف آن کاغذ روغنی میندازیم و مواد را داخل قالب ریخته و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد (فر برقی ۱۵۵) بمدت ۴۵ دقیقه قرار میدیم.

کیک را پس از پخت از فر خارج کرده و روی پایه قرار میدهیم تا کمی خنک شود سپس از قالب خارج کرده و بعد از خنک شدن به دلخواه تزئین میکنیم.

منبع: ashpazi ba bartarinha

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.