به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمود حبیبی مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش در بخش خبری ۲۱ درباره روند آموزش دانش آموزان برای سال تحصیلی آینده با توجه به شیوع کرونا اظهار کرد: در سه منطقه کار آموزش برنامه ریزی شده است به این ترتیب که برخی مناطق در شرایط قرمز و آموزش غیرحضوری، برخی مناطق در شرایط زرد و آموزش ترکیبی و برخی مناطق سفید با آموزش حضوری خواهند بود.
او ادامه داد: در مناطق زرد فاصله گذاری اجتماعی با زوج و فرد کردن دانش آموزان در نظر گرفته شده است و بخش عمده آموزش ها به طور مجازی در نظر گرفته شده است اما در کنار آن آموزش حضوری هم داریم.
حبیبی گفت: آموزش تلوزیونی و شبکه شاد را برای کار آموزشی داریم؛ همچنین اطلس آموزشی کل کشور را در قالب سامانه داریم تا وضعیت دانش آموزان را رصد کنیم.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش اظهار کرد: پوشش حداکثری آموزش دانش آموزان هدف نهایی آموزش و پرورش است و جهت گیری به سمتی است که بازمانده از تحصیل نداشته باشیم.
او افزود: در جلسهای با مرکز ملی فضای مجازی قول دادند تمام ظرفیت کشور به کار گرفته شود تا مشکل ترافیک نداشته باشیم و ۱۰ درصد ظرفیت کشور را داشته باشیم.
حبیبی با تاکید بر اینکه استفاده از شبکههای خارجی برای آموزش غیرقانونی است، تصریح کرد: با شیوع کرونا آموزش و پرورش هم غافلگیر شد، اما توانستیم بستر شاد را فراهم کنیم و امسال برنامه ریزی کافی انجام شده است و زمان کافی برای برنامه ریزی داشتیم.
او افزود: زیرساخت شاد ارتقا یافته است و برای ارائه کلاسهای آنلاین آماده است از طرفی جلسات متناوبی با مرکز ملی فضای مجاری برای تامین زیرساخت اینترنت ملی داشتیم تا پوشش دهی شبکه سراسری اینترنت افزایش یابد.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش تاکید کرد: در جلسهای با مرکز ملی فضای مجازی قول دادند تمام ظرفیت کشور به کار گرفته شود تا مشکل ترافیک نداشته باشیم و آنطور که برنامهریزی شده است ۱۰ درصد ظرفیت کشور را برای شبکه شاد نیاز داریم.
حبیبی درباره استفاده از اینترنت برای شبکه شاد اظهار کرد: این موضوع را ظرف یک هفته آینده تعیین تکلیف میکنیم و سعی شده است الگوی مصرف برای دانش آموزان و معلمان داشته باشیم تا هزینه و مبالغ کمتری برای شبکه شاد در نظر گرفته شود.
انتهای پیام/
هر معلمی که میتونه آموزش با کیفیت و کم حجم تهیه کنه یک پاداش بگیره و بعد آموزش رو در یک سایت پر سرعت قرار بدید .
بچه ها با دانلود و تحقیق به کارشون ادامه بدن .ارتباط معلم با دانش آموز قطع بشه چون معلم ها در خواست های عجیب و غریب از بچه ها دارن ! معلمها تجربه آموزش مجازی ندارن .به عنوان مثال بچه ساعت بندی کرده که درس بخونه اما معلم میگه فلان ساعت آن لاین باش ! معلمها فکر میکنن باز مثل کلاس باید بچه ها رو کنترل کنن و به عنوان سرعت گیر عمل کنن !
دختر بنده امسال اول ابتدایی ثبت نام کردم حالا بماند چقدر هزینه ثبت نام مدرسه دولتی شدش و بعد کمک به مدرسه و.... حالا جالب تر اینکه به من میگن بچه شما باید تبلت و سیم کارت داشته باشد . بنده یه کارمند ساده ماهیانه 4میلیون درآمد که کار فرما یه ماه میه دو ماه نمیده ؟
چطور برم تبلت بگیرم اصلا آموزش و پروش خبر دارید قیمت بلت حتی دست دوم چقدر هستش ؟؟؟؟؟
اقای حبیبی اصلا ما نمی خوایم دستتون درد نکنه
یه بار اقایون مسئول دست رو خونه گذاشتند که ارزون بشه ارزون که نشد هیچ گرون تر هم شد
اصلا ولش کنید خواهشا
با تشکر
بچه ها باید مبالغ زیادی برای اینترنت بدن ولی اونایی که مدارس دولتی ثبت نام کردن نباید هیچ هزینه ای پرداخت کنن..
شک نکنید بدتر گرون میشه