به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد حسن زاده دانش آموز نخبه کرمانی در پایه دوازدهم ریاضی فیزیک مشغول به تحصیل است که به کمک دو نفر از دوستانش موفق به ساخت شیرآب غیر تماسی و شنیداری هوشمند شده است.
این دانش آموز نخبه کرمانی گفت: شیر آب طراحی شده از طریق صحبت کردن قادر به اجرای دستورات است، علاوه بر این شیر طراحی شده قابلیت باز و بسته شدن از طریق سنسورهای مادون قرمز بدون تماس دست را دارد.
او افزود: این نوآوری علاوه بر اینکه میتواند در صرفه جویی آب نقش موثری داشته باشد، به دلیل عدم تماس با شیر آب در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و سایر آلودگیها موثر است.
بیشتر بخوانید
حسن زاده مطرح کرد: در طراحی این دستگاه از امکانات مکانیکی، الکترونیکی و برنامه نویسی استفاده شده است، با استفاده از نرم افزارهای برنامه نویسی دستورهای مربوط به سنسورهای دستگاه ارائه شده و دستگاه عمل میکند.
این دانش آموز نخبه کرمانی عنوان کرد: اغلب قطعات این دستگاه را خودمان طراحی کرده و ساختهایم و غالب مواد اولیه ایرانی و بومی هستند و تنها بخش کوچکی از قطعات نرم افزاری خارجی است.
او یادآوری کرد: محصول تولید شده ما هیچ نمونه مشابهی در داخل ندارد و نمونه خارجی شبیه محصول ما و نه با همه امکانات در بازار موجود است.
حسن زاده در تشریح شاخصههای این دستگاه نسبت به نمونه خارجی گفت: قیمت محصول تولیدی ما حدود یک چهارم مشابه خارجی است و این دستگاه نسبت به نمونه خارجی دارای سنسورهای مادون قرمز، سیستم شنیداری قابل تنظیم و تایمر است.
این دانش آموز نخبه کرمانی تاکید کرد: تاکنون فرد سرمایه گذاری که هزینههای تولید این محصول را برعهده گیرد و روانه بازار کند، داوطلب نشده، اما در تلاشیم تا این اتفاق به زودی رخ دهد.
او افزود: کارخانههای ساخت شیرآلات یکی از مهمترین مراکز بازاریابی این محصول به شمار میروند و امیدواریم این محصول به زودی در خط تولید این واحدهای تولیدی قرار گیرد.
حسن زاده تصریح کرد: ما برای ادامه راه نیازمند حمایت مسئولان و سرمایه گذاران هستیم، قطعاً با راه اندازی خط تولید این محصول عدهای مشغول به کار میشوند و میتوانیم کارآفرینی مطلوبی داشته باشیم.
او گفت: پارک علم و فناوری کرمان در همه مراحل اجرای این طرح یاری گر ما بود و تامین مالی این پروژه از طریق این مرکز صورت گرفت.
حسن زاده در پایان خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری کرمان برای ایدههای نوین ارزش بسیاری قائل است و مشوق بسیاری در طول مسیر پیشرفت برای همه محققان است.
انتهای پیام/