در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک شکلاتی معروف به کیک آلمانی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک شکلاتی معروف به کیک آلمانی به همراه فیلینگ نارگیل و گردو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای کیک:

مدت تهیه: ۳۰ دقیقه

مدت پخت: ۴۵ دقیقه
برای ۱۵ نفر

۱ و ۳/۴ پیمانه آرد
۲ پیمانه شکر
۳/۴ پیمانه پودر کاکائو
۱ ونیم قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱ ونیم قاشق چایخوری جوش شیرین
۱ قاشق چایخوری نمک
۲ تخم مرغ بزرگ (یا ۳ تا متوسط)
۱/۲ پیمانه روغن مایع
۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ پیمانه باترمیلک (طرز تهیش در کامنت)
۱ پیمانه آب جوش یا نسکافه داغ بدون شیرینی.


بیشتر بخوانید


برای فیلینگ نارگیل و گردو:

۱/۲ پیمانه شکر سفید
۱/۲ پیمانه شکر قهوه‌ای روشن
۱/۲ پیمانه کره
۳ زرده تخم مرغ بزرگ
۳/۴ پیمانه شیر تبخیر شده یا خامه صبحانه (طرز تهیش در کامنت)
۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
۱ پیمانه گردو خرد شده
۱ پیمانه نارگیل رنده شده یا پودر شده ترجیحا شیرین شده.

برای فراستینگ شکلاتی:

۱/۲ پیمانه کره
۲/۳ پیمانه پودر کاکائو
۳ پیمانه پودر قند
۱/۳ پیمانه شیر تبخیر شده یا خامه صبحانه
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه:

فر رو دمای ۱۹۰ درجه بزارین، دو تا قالب ۲۰ یا ۲۳ سانتیمتری، کاغذ روغنی بزارین.

برای کیک، شکر، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک رو با همزن دستی بزنین، در طرف دیگه، تخم مرغ‌ها، باترمیلک، وانیل و روغن رو با همزن دستی بزنین تا کاملا مخلوط شن، بعد به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد آب جوش رو اضافه کنید و مخلوط کنین. مخلوط خیلی شل میشه.۲۵-۳۵ دقیقه بپزین، بستگی به بزرگی قالبتون، تا تستر تقریبا تمیز دربیاد از وسط کیک ها ۵ دقیقه بزارین سرد بشه، بعد از قالب دربیارین.

برای فیلینگ نارگیل و گردو، شکرها، کره، زرده‌ها و شیر تبخیر شده رو داخل قابلمه بریزین و هم بزنید و روی حرارت ملایم بجوشونین تا غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید و بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین و بزارین کاملا سرد شه.

برای فراستینگ شکلاتی، کره رو آب کنین، پودر کاکائو رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد در چند مرحله، پودر قند و شیر تبخیر شده رو اضافه کنید و با همزن اونقدر بزنین تا به فرم دلخواه برسه. در آخر وانیل رو اضافه کنید.

روی اولین لایه کیک سرد شده، یک لایه نازک فراستینگ شکلاتی بدین، بعد با قاشق نصف مقدار فیلینگ نارگیل رو بدین و یکنواخت کنین، ولی فیلینگ نارگیل باید حدود ۱ سانتیمتر از کناره‌ها فاصله داشته باشه.

منبع:zhele_irani

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۵ ۰۱ شهريور ۱۳۹۹
خیلی بد بود کیکش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۸ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
چقدر بد توضیح دادی ...اووووووه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۱ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
خیلی کیک بد ریختی بود .
آخرین اخبار