به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، برخی مواد غذایی در حالی که میتوانند مقوی و خوشمزه باشند، در برخی شرایط سلامت بدن را تهدید میکنند. همه افراد باید در شستشو و پخت مواد غذایی دقت زیادی داشته باشند که به بیماریهای مختلف گرفتار نشوند.
در ادامه به تعدادی از این نوع مواد غذایی خوشمزه اما خطرناک اشاره شده است؛
اگر تخم مرغ به طور صحیح پخته نشود، میتواند به منبع عفونت ناشی از باکتری سالمونلا تبدیل شود.
بسیاری از گونههای قارچ سمی هستند و میتوانند منجر به مسمومیت یا مرگ شوند.
کلم بروکلی، کاهو، اسفناج و شابانک میتوانند عفونتهایی مانند اشریشیا کلی به همراه داشته باشند.
این نوشیدنی منجر به زرد شدن دندان ها، کم آبی و اختلال در خواب میشود.
برای نوزادان و جنین مضر است، زیرا این ماده غذایی بر سیستم عصبی تأثیر منفی میگذارد.
طبق تحقیقات، این محصول یکی از شایعترین دلایل مرگ ناشی از آلرژیهای غذایی است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/