رئیس سابق مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: یک سوم مدارس سمپاد در مناطق محروم کشور واقع شده است.

به گزارش  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان در برنامه تلویزیونی پرسشگر  درباره اقداماتی که از این پس باید برای سمپاد انجام شود، اظهار کرد: چند آسیب در رویکرد تفکیک وجود دارد و چاره‌ای هم نیست. وقتی از تفکیک استفاده می‌کنیم آسیب‌هایی در درون آن نهفته است از جمله اینکه، چون بچه‌ها با خودشان در ارتباط هستند کمتر همزیستی با بقیه را تمرین می‌کنند.

او افزود: در حوزه مهارت‌های سخت هم سمپاد مهارتی راه افتاده بود و اگر کار‌هایی از این دست ادامه یابد، خوب است. یکی از مهمترین موضوعاتی که باید به آن توجه کرد شناسایی آسیب‌های تفکیک و طراحی برنامه‌هایی برای کاهش این آسیب هاست.

رئیس سابق مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان با بیان اینکه یک سوم مدارس سمپاد در مناطق محروم هستند، گفت: کار‌های بزرگی، چون گسترش المپیاد‌ها و تسری آن به حوزه علوم انسانی و ... انجام شده است.

مهاجرانی ادامه داد: زمانی که سمپاد تضعیف شد قبولی شهرستان‌ها دچار یاس شدند و این یاس باز تولید شد و باعث شد استان‌های برخوردار هم قبولی شان پایین بیاید. با این حال در المپیاد جغرافیا که تازه شروع شده هر چهار نفر تیم ملی، از شهرستان‌ها بودند.

داشتن مدرسه سمپاد انتخاب نیست، یک الزام است

رئیس سابق مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان با بیان اینکه امروز داشتن مدرسه سمپاد انتخاب نیست بلکه یک الزام است و راهی جز آن وجود ندارد، گفت: امیدوارم به قدری اقتصاد آموزش و پرورش ما پیشرفته شود که نیازی به تفکیک به این شکل نداشته باشیم، اما باید تلاش کنیم تا آسیب‌های سمپاد کم شود و انتخاب دانش آموزان برای ورود به سمپاد صحیح باشد. انتخاب صحیح، انتخاب فرایند است. باید بچه‌هایی وارد شوند که نیازمند مدرسه تخصصی باشند و نه مدرسه خاص.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار