در این مطلب قصد داریم روش تهیه نان زیتون و سبزیجات را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان زیتون و سبزیجات را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
آب ولرم - یک و نیم پیمانه
روغن‌زیتون یا روغن‌ مایع - یک و نیم پیمانه
آرد - ۵۰۰ گرم
خمیرمایه - ۲ قاشق سوپ‌خوری
شکر- ۳ قاشق سوپ‌خوری
نمک - یک قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ - یک عدد
شوید خشک -۲ قاشق سوپ‌خوری
زیتون ریز شده - ۵ قاشق سوپ‌خوری
آویشن - یک قاشق چای‌خوری
پودر سیر و پیاز- ۲ قاشق چای‌خوری
شیر- ۲ قاشق سوپ‌خوری


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:
۱-خمیر مایه و شکر را در یک لیوان بریزید.

۲-آب ولرم را اضافه و مواد را مخلوط کنید وحدود ۳ دقیقه در یک جای ثابت بگذارید تا عمل بیاید.

۳-در ظرف دیگری تخم‌مرغ را بشکنید و با چنگال بزنید.

۴-سپس روغن، زیتون و تمام مواد خشک (غیر از آرد) را به آن اضافه و مخلوط کنید. بعد از حدود ۳ دقیقه و عمل آمدن نسبی خمیرمایه، آن را به مخلوط روغن، تخم‌مرغ و سبزیجات خشک اضافه کنید.

۵-آرد را به‌تدریج به آن بیفزایید تا خمیری نرم به دست بیاید. خمیر را ۵ دقیقه ورز دهید و در ظرف بزرگی که کاملا اطراف آن را چرب کرده‌اید، بگذارید.

۶-روی آن سلفون بکشید و در یک دستمال یا حوله بپیچید تا در محیط گرم، پف کند.

۷-بعد از حدود ۴۵ دقیقه، خمیر باید دو برابر شده باشد.

۸-از این خمیر می‌توانید یک یا دو نان بزرگ یا چندین نان کوچک تهیه کنید.

۹-به شکل دلخواه به خمیر فرم دهید و آن را در سینی آردپاشی شده بگذارید تا ۳۰ دقیقه دیگر بماند.

۱۰-روی خمیر را با دستمال مرطوب یا سلفون بپوشانید که خشک نشود. روی نان‌ها را با شیر مرطوب کنید تا خوش‌رنگ شود.

۱۱-در ۱۵ دقیقه پایانی، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

۱۲-در آن یک سینی فر دیگر بگذارید و روی آن آب بریزید تا محیط فر پر از بخار شود.

۱۳-سینی نان‌ها را در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بگذارید تا بپزد و آماده شود.

منبع :خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.