در این مطلب قصد داریم روش تهیه دونات ژامبون را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دونات ژامبون را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آب ولرم یک لیوان
خمیر مایه یک قاشق
شکر یک قاشق غذاخوری سر خالى
نمک نصف قاشق غذاخوری سرخالی
سوسیس یا ژامبون رنده شده یک لیوان (بنظر من دو لیوان باشه خیلی بهتره)
فلفل دلمه رنده شده نصف لیوان
فلفل و آویشن به میزان لازم
آرد حدود ٢/٥ لیوان (شاید بیشتر یا کمتر بشه)


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

آب ولرم و خمیر مایه و شکر رو با هم مخلوط کنید و بعد نمک و آویشن و فلفل رو اضافه کنید و فلفل دلمه و ژامبون رو هم داخلش بریزید و هم بزنید و بعد آرد رو سه بار از الک رد کنید و به مواد کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا یه خمیر نرم که به دستتون نچسبه بدست بیاد.

روى ظرفى که خمیر رو گذاشتید سلفون بکشید و دو ساعت جاى گرم بذارید تا خمیر دوبرابر بشه.

بعد خمیر رو به قطر دو سانت پهن کنید و قالب بزنید و یک ربع بعد قالب زدن استراحت بدید و توى روغن سرخ کنید. حرارت اجاق باید ملایم باشه و روغن نباید موقع سرخ کردن خیلى داغ شده باشه، دیدید که روغن خیلى داغ شده شعله رو کمتر کنید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.