به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از رویترز، در حالی که سرمایه گذاران از بازار دلار که زمانی محل امن سرمایه گذاری تلقی میشد ناامید شده و به سمت بازارهای پرریسکتر متمایل شده اند، قیمت نفت پس از کاهش در جلسه قبل امروز اندکی افزایش داشت.
بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه نوامبر امروز با ۵۱ سنت معادل ۱.۱۳ درصد رشد به ۴۵ دلار و ۷۹ سنت رسید. قیمت نفت خام آمریکا برای تحویل در ماه اکتبر هم امروز با ۴۴ سنت معادل ۱.۰۳ درصد رشد به ۴۳ دلار و ۵ سنت رسید.
بیشتر بخوانید
قیمت هر دو شاخص نفتی روز دوشنبه و به دلیل نگرانیها از مازاد عرضه و تداوم افت تقاضای ناشی از شیوع کرونا حدود یک درصد کاهش یافته بود.
پس از تغییر خط مشی فدرال رزرو در مورد نرخ تورم، شاخص ارزش دلار آمریکا در برابر سبد ارزهای رقیب ابتدا به پایینترین رقم از می ۲۰۱۸ رسید، اما بعدا با اندکی ترمیم و با ۰.۰۴ درصد کاهش به ۹۲.۱۴۶ رسید.
لوئیز کروس، تحلیلگر موسسه بتا شیرز در این باره گفت: «تغییر خط مشی بانک مرکزی آمریکا تاییدی بر این واقعیت است که ما در حال حرکت به سمت نرخ بهره منفی در آمریکا هستیم که خبر چندان خوبی برای دلار نیست. از جهت دیگر چنین وضعیتی میتواند به معنای افزایش قیمت کالاهای خام باشد.»
تضعیف ارزش دلار موجب افزایش جذابیت نفت و سایر کالاهای خامی میشود که به دلار ارزش گذاری میشوند و این به رشد قیمت این کالاها کمک میکند.
به گفته تحلیلگران به دلیل تداوم شیوع گسترده کرونا طور کلی بازار همچنان روی روند کند ترمیم تقاضا برای نفت متمرکز است.
نظرسنجی رویترز از تحلیلگران نشان میدهد که پیش بینی میشود میزان ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به ۲۸ آگوست حدود ۲ میلیون بشکه کاهش یافته باشد.
انتهای پیام/