معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان از ابتلای ۴۳ شهروند زنجانی به بیماری بوتولیسم خبر داد.

بوتولیسم به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، آرمانی کیا معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان از تعطیلی فروشگاهی که شهروندان با خرید لبنیات از آنجا دچار بیماری بوتولیسم شده بودند خبر داد و گفت: تا حد امکان شهروندان مواد لبنی محلی مصرف نکنند و در صورت نیاز به مصرف باید آن را چندین بار بجوشانند.
 
او با اشاره به اینکه ۴۳ شهروند زنجانی به دلیل مصرف لبنیات آلوده دچار بوتولیسم شده اند،گفت: اختلال دید (دو بینی)، ضعف جسمی، احساس خستگی، درگیری عضلات قفسه سینه، مشکلات تنفسی، بی‌حالی و سستی، صحبت‌های نامشخص که به تدریج مشهودتر می‌شود و خشکی دهان  ازعلائم بیماری بوتولیسم  می باشد.

معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان با بیان اینکه در زمان ۱۸ الی ۳۶ ساعت بعد از خوردن موادغذایی دارای سم بوتولینوم علائم بیماری بوتولیسم بروز خواهد کرد، افزود: به شهروندان توصیه می‌کنم از لبنیات پاستوریزه استفاده کنند و در صورت استفاده از لبنیات محلی از مراکزی که اصول بهداشتی را رعایت می‌کنند خریداری کرده و در دمای بالای ۸۵ درجه به مدت ۵ دقیقه همانند کنسرو بجوشانند.

 
انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.