به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گل کلم را معمولا به صورت ترشی یا خورش مصرف میکنند. فارغ از نحوه مصرف گل کلم به صورت پخته، خام یا شور و ترشی و سالاد، این خوراکی خوشمزه سرشار از آنتیاکسیدان و انواع ویتامینهای A، B، K و E و البته مواد معدنی مورد نیاز برای تقویت سیستم ایمنی بدن مثل آهن، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است. در ایامی که نیاز بدن به این ویتامینها و مواد معدنی اساسی برای تقویت سیستم ایمنی بدن جهت مقابله با عفونتهای تنفسی مثل سرماخوردگی، آنفولانزا و ویروس کرونا بسیار حیاتی است بد نیست طرز تهیه انواع غذا و خوراک با گل کلم به عنوان غذای اصلی و پیش غذا را بلد باشید.
مواد لازم
گل کلم متوسط: ۱ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سوخاری: ½ لیوان فرانسوی دستهدار
آرد گندم: ½ لیوان فرانسوی دستهدار
شیر: ½ لیوان فرانسوی دستهدار
پودر سیر: ½ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار دلخواه
طرز تهیه
طز تهیه گل کلم سوخاری رستورانی تا حدود زیادی شبیه قارچ سوخاری است. در یک کاسه مناسب تخم مرغها را بشکنید و خوب هم بزنید. همه مواد به جز گل کلم و آرد سوخاری را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. در یک قابلمه آب جوش بیاورید و نمک بریزید. گل کلم را به آب جوش اضافه کنید تا مقداری آبپز شوند و سپس آبکش کنید. ۳ دقیقه زمان برای آبپز شدن گل کلم کافی است.
تکههای آب پز شده گل کلم را به ترتیب ابتدا در آرد گندم، سپس در تخم مرغ مزهدار شده با ادویهها و سپس در آرد سوخاری بغلتانید. در یک ماهیتابه گود روغن را خوب داغ کنید و گل کلمها را در روغن داغ سوخاری کنید. وقتی گل کلمها سرخ و طلایی شدند با کفگیر سوراخدار از روغن بیرون بیاورید و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
گل کلم سوخاری را مثل قارچ سوخاری به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا با انواع سس و چاشنی دلخواهتان مثل سس تارتار میتوانید میل کنید. گل کلم سوخاری یک غذای خوشمزه و سیر کننده برای افرادی است که رژیم کاهش وزن و لاغری دارند و به دنبال دستور پخت غذاهای مقوی، کم حجم و سیر کننده هستند.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/
ازبابت مطالب بسیار خوب ودستور پخت غذاهای زیباتون سپاس فقط هرموقه داشتم میخوندم گرسنم شد
آفرین به شما که غذاهایی دستور میدید سالم هستن
خلاصه دمتون گرم سپاس که هستید