به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پنکیکهای سیب زمینی کلاسیک که با سس سیب خانگی یا خامه ترش سرو میشوند، غذای راحتی است، اما میتوانید از خلاقیت آشپزی خود برای بهتر کردن طعم استفاده کنید. مقداری پیازچه یا یک قاشق غذاخوری از گیاهان تازه خرد شده فصلی مورد علاقه خود را به آن اضافه کنید. ریحان، مریم گلی، ترخون، آویشن یا رزماری نیز با این دستور العمل خوب کار میکنند. راه دیگر برای طعم دادن پنکیک سیب زمینی، اضافه کردن ادویههای مختلف به جای جوز هندی به آن است. پودر سیر، پودر زردچوبه، پودر فلفل قرمز یا تکههای چیلی را اضافه کنید تا طعم و مزه عالی در این دستور تهیه باشد.
مواد لازم:
۴۵۳ گرم سیب زمینی
۱/۲ پیاز متوسط
۱ قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه برای طعم دادن
جوز هندی برای طعم دادن
۱ عدد تخم مرغ بزرگ
۱/۴ فنجان روغن برای سرخ کردن
دستور پخت:
سیب زمینیها را بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید. سیب زمینیهای رنده شده را در یک ظرف تمیز قرار داده و در یک کاسه فشار دهید تا آبش گرفته شود. بگذارید آبش چند دقیقه بماند و بعد آبکش کنید و نشاسته را در کاسه نگه دارید. سپس سیب زمینیها را با نشاسته اضافه کنید.
پیاز را روی سیب زمینیها رنده کنید. نمک، فلفل، جوز هندی و تخم مرغ را اضافه کنید. کاملاً مخلوط کنید. روغن را در ماهیتابه گرم کنید. در صورت تمایل میتوانید از یک تابه نچسب و فقط چند قطره روغن استفاده کنید، اما برای بهترین نتیجه، از روغن بشتری استفاده کنید.
حدود ۱/۲ فنجان مخلوط سیب زمینی را درون روغن داغ ریخته و با پشت قاشق صاف کنید. هر طرف را ۴ تا ۵ دقیقه سرخ کنید یا تا زمانی که قهوهای طلایی شود. روی حولههای کاغذی قرار دهید و با سیب و یا خامه ترش سرو کنید. پنکیکهای سیب زمینی پخته شده را میتوان در فریزر نگه داشته و تا روز بعد نگه دارید.
منبع: آشپزی ها
انتهای پیام/