لیدا رفعتی ,مدیر سلامت بهداشت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی استان همدان در گفت و گو باگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،گفت:تعداد کل مراکز تهیه توزیع طبخ و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی و اداری در سطح استان ۳۱۲۲۲ مورد بوده است.
رفعتی فزود : هدف از طرح نظارت بر اماکن عمومی حفظ سلامت افراد جامعه است.
رفعتی درادامه گفت:تعداد مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی و اماکن عمومی پلمب شده ۲۲ مورد بوده است.
او با اشاره به اینکه از ابتدای شیوع ویروس کرونا این نظارت ها به صورت هفتگی از اماکن عمومی انجام می شود بیان کرد :تعداد مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی و اماکن عمومی متخلف معرفی شده به مراجع قضایی ۳۱ مورد بوده است.
رفعتی در ادامه گفت:برای قطع زنجیره بیماری کووید ۱۹ استفاده از ماسک ،دستکش،رعایت فاصله گذاری اجتماعی در اماکن عمومی وبرای مشتریان و واحدهای صنفی اجباری است.
او یادآور شد:بر اساس آخرین تصمیمات ستاد ملی مبارزه با بیماری کووید ۱۹ فعالیت تالار ها با ۵۰ درصد جمعیت امکان پذیر است.
انتهای پیام/م