در این مطلب دستورالعمل تهیه گریل بال با سس نارگیل آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه گریل بال با سس نارگیل را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

روغن نارگیل ۲ قاشق سوپخوری (۲۸ میلی لیتر)
پیاز (خرد شده) ۱ عدد (۱۴۰ گرم)
سیر (کوبیده شده) ۱ حبه (۵ گرم)
پیازچه (خرد شده) ۴ ساقه (۴۸ گرم)
تخم گشنیز و زیره سبز (پودر شده) ۲ قاشق سوپخوری از هر کدام (جمعاً ۱۲ گرم)
هل و میخک (پودر شده) ۱ قاشق چایخوری از هر کدام (جمعاً ۶ گرم)
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
سویا سس ۱ قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)
شیره نارگیل ۲/۱ پیمانه (۸۰ میلی لیتر)
بال مرغ ۱۲۰۰ گرم
فلفل کبابی قرمز و ساقه پیازچه به تعداد لازم


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

۱. در ظرفی مواد را با هم مخلوط کرده، بال‌ها را در این سس بخوابانید و به مدت (حداقل ۴ ساعت و حداکثر ۱۰ ساعت) در یخچال قرار دهید.

۲. گریل را روشن کنید و به ترتیب بال مرغ، فلفل کبابی قرمز و ساقه پیازچه را به سیخ بکشید و در سینی گریل بچینید و زیر گریل کباب کنید یا روی کباب پز بپزید.

منبع: کی آشپزه

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۴ ۲۰ شهريور ۱۳۹۹
به به