به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه شیرینی نعلی سنتی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید .
بیشتربخوانید
مواد لازم
آرد سفید صد گرم (تقریبا یک و یک سوم لیوان).
کره صد گرم. پودر قند چهل گرم (تقریبا ۴ ق غ). زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
طرز تهیه
کره رو و تخم مرغ رو از قبل محیط بیرون قرار دهید. کره نرم شده رو همراه با پودر قند با همزن یه دقیقه بزنید بیشتر نشه برای این شیرینی نباید کره زیاد پوک بشه. بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و یه دقیقه با همزن بزنید آرد رو الک کنید .. به هیچ عنوان کل آرد رو اضافه نکنید.
اول یک لیوان آرد بزنید مخلوط کنید و کمی با نوک انگشت ورز بدین اگر خمیر به دست نمیچسبید که دیگه نمیخواد، ولی اگر به دست چسبید باقی آرد رو کم کم اضافه کنید و با نوک انگشتان به آرومی ورز بدین اصلا کف دست با خمیر تماس پیدا نکنه، چون خمیر روغن میندازه و شیرینی سفت و خراب میشه .. اگه زیاد بریزین اون لطافت شیرینی رو با این کارتون از بین میبرین و موقع نعلی کردن ممکنه خمیر از وسط پاره بشه…
حالا از خمیر هم میتونین برای اینکه یه اندازه بشه مثلا با یه قاشق مربا خوری بردارین همه یه اندازه بشه، استوانهای و لوله ایش کنید مثل عکس بهتره روی سینی شیرینی رو بغلتونید که یکدست دربیاد و پاره نشه و بعد بپیچونید و شکل نعل در بیاربن توی سینی فر یا قالب بزارید. چون کره داره دیگه نیاز به چرب کردن سینی هم نیستش (کاغذ روغنی هم نمیخواد)
روش پخت گاز .. یک قابلمه بزرگتر از قالب رو داخلش پایه استیل یا کاسه استیل یا رینگ بزارید و روی شعله پخش کنید روی شعله بزرگ با حرارت ملایم میزلریم بیست دقیقه داغ بشه بعد قالب رو داخلش قرار میدیم و در و دم کنی میزاریم …مدت بیست دقیقه زمان میبره آماده بشه بعد این زمان اگر کف شیرینیها طلایی شد آماده است
روش پخت داخل فر. فر رو که از یه ربع قبل روشن کرده، سینی رو در فر ۱۵۰ درجه به مدت یک ربع دقیقه قرار بدین
بعد که آماده شد اصلا دست بهش نزنید بزارین خنک بشه و بعد جدا کنین.
شکلات تختهای رو هم روی بخار کتری آب کنبد. شیرینیها رو سرشون رو به شکلات بزنید و بعد در هر نوع پودری که دوست دارین بغلتونید.
منبع: کی آشپزه
انتهای پیام/