در این مطلب روش تهیه مرغ سوخاری آتشی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مرغ سوخاری آتیشی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

ران و کتف مرغ/ یک و نیم کیلوگرم
پیاز/ یک عدد
سیر/ دو حبه
آرد سوخاری/ یک بسته
پودر آویشن/ یک قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ/ یک عدد
آب لیموترش تازه/ یک فنجان

طرز تهیه

ران و کتف مرغ را تمیز کنید. سپس آن را بشویید و بعد از اینکه آب آن رفت، با چاقو قاچ کوچکی روی ران و کتف ایجاد کنید تا موقع پخت، کاملا مغزپخت شود. پیاز و سیر را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.

آب لیموترش را بگیرید. سپس پیاز و سیر خرد شده، آب لیموترش و نمک را مخلوط کنید. تکه‌های مرغ را به مخلوط سیر، پیاز و آب لیموترش اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا تکه‌های مرغ با این مواد مخلوط شوند.

آرد سوخاری را با پودر آویشن مخلوط کنید. زرده و سفیده را از هم جدا کنید. سفیده را بزنید به شکلی که کاملا کف کرده و از ظرف نریزد.

سپس تکه‌های مرغ را از ظرف اول بیرون آورده و پیاز و سیر را از روی آن پاک کنید.

سپس تکه‌های مرغ را داخل سفیده تخم‌مرغ بغلتانید. سپس آن را داخل مخلوط آرد سوخاری و آویشن بغلتانید. این تکه‌ها را داخل ظرف مناسب قرار دهید.

وقتی به مقصد رسیدید، بعد از برپا کردن آتش، شبکه فلزی را روی آتش قرار داده و تکه‌های مرغ را روی آن بگذارید. تکه‌ها را زیر و روی کنید تا مرغ‌ها بپزند.


بیشتربخوانید

نکته

اگر نگران مغزپخت نشدن مرغ هستید، می‌توانید مرغ را به روش بخارپز، نیم پز کنید و بعد به آن آرد سوخاری را اضافه کنید؛ یعنی بعد از گذشتن دو ساعت اولیه برای طعم‌دار شدن مرغ، آن را با پیاز و سیری که مرغ‌ها را داخل آن خوابانده بودید، نیم پز کنید. بعد از اینکه کمی خنک شد، مراحل بعدی را انجام دهید.

این غذا را می‌توانید با برنج یا نان میل کنید، اما ترجیح براین است که با نان میل شود.

منبع: کی آشپزه

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار