به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه املت قارچ و سوسیس را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
قارچ: سه عدد
تخممرغ: ۴ عدد
سوسیس: ۱۰۰ گرم
روغن زیتون: ۲- ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
بیشتر بخوانید
• تخممرغها را ابتدا خوب هم بزنید.
• نمک و فلفل به آنها اضافه کنید.
• سوسیس و قارچها را به مدت ۵ دقیقه روی کباب پز کباب کرده و یا درون روغن سرخ کنید.
• آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
• درون تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط آن را گرم کنید.
• سوسیس و قارچها را درون تابه ریخته و روی آنها تخممرغها را بریزید.
• درب تابه را بگذارید و روی شعله متوسط به مدت ۱۰- ۵ دقیقه یا تا زمانیکه خوب بپزند حرارت دهید.
منبع: کی آشپزه
انتهای پیام/